Ovo je najbolji muž prema horoskopu: Sve će dati za ženu i decu

Svaki čovek ima svoje vrline i mane koje ga čine jedinstvenim, ali stručnjaci u oblasti astrologije veruju da položaj planeta i horoskopski znak i te kako imaju uticaja na karakter osobe.

Zato se prema ovoj nauci može izdvojiti jedan znak koji vas, ako ga izaberete za muža, nikada neće izneveriti.

Kao suprug, Bik ima najbolje osobine od svih znakova u Zodijaku. Postoje neki opisi Bika kao nemoralnog, međutim, ovo može biti istina samo ako se ima u vidu njegova jaka potreba da zadovolji svoj intenzivan fizički život.

On je blag, dobrodušan i veran. Nikada neće zanemariti svoj dom i porodicu zbog bilo kog drugog interesa. Ovaj muškarac obožava svoju ženu i decu i izuzetno se trudi da im obezbedi najbolje uslove života, obrazovanje, odeću i zabave koje nudi svet.

Ovaj tip muškarca najčešće se ženi devojkom koja je boljeg materijalnog i socijalnog položaja od njega, zato što je rukovođen ambicijom da uspe i da se kreće u višim društvenim krugovima.

Slični tekstovi

Venera mu daje izuzetan smisao za lepo, što doprinosi tome da Bik uvek za sebe traži lepu i zgodnu ženu. Oni obožavaju da drugi zavise od njih i vole da se osećaju da sami sve pružaju ženi i deci. Kad se jednom oženi, teško se razvodi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Cirkuska predstava pošla po zlu: Lavice napale dresera (video)

Read Next

Četiri razloga zašto kod kuće nikako ne treba da hodate bosi