Ovo ga odaje: 3 znaka da je vaš muškarac nesrećan sa vama

Borba za očuvanje ljubavnog odnosa uzrokuje napetost za vas i vašeg partnera. U idealnom slučaju moći ćete da razgovarate o svojim problemima i više neće biti tajna da li je vaš partner nesrećan ili ne.

3 upozorenja da je vaš partner nesrećan s vama u vezi

1. Primećujete promene u ponašanju vašeg partnera

Možda je kupio konzolu za video igre, a nikad ranije nije pokazao interes za video igre. Ili se možda oblači u drugačijem stilu nego što je pre.

Ove vrste promena mogu biti znakovi da je vaš partner potajno nesrećan. Promena u ponašanju vašeg partnera možda nije znak da će naći nekog drugog, ali očigledno oseća potrebu za promenom. Ako više vremena provodi sam ili previše vremena provodi sa drugim ljudima, svakako bi to trebalo da shvatite kao znak upozorenja da je vaš partner tajno nesrećan, jer očigledno beži od nečega.

Slični tekstovi

2. Vaš partner je emocionalno nedostupan

Emocionalno varanje je jedan od načina na koji se vaš partner može udaljiti od vas. On deli svoje emocije, misli i pažnju sa nekim drugim. Mnogo ljudi ovo vidi kao izdaju koja će dovesti do raskida veze.

3. Vi ili vaš partner loše spavate

Nesanica je čest znak depresije. Nemogućnost spavanja može biti i znak anksioznosti. Kao rezultat nedostatka sna, vaš partner može da patio i od nedostataka energije. Jedno je istraživanje otkrilo da loš san utiče na kvalitet odnosa i obrnuto; loš odnos utiče na kvalitet sna.

Ako se bilo ko od vas suočava s hroničnim umorom, to može uticati na vaš rad, porodicu, mentalni i emotivni život. Spavanje na kauču ili u sobi za goste još je jedan zabrinjavajući znak upozorenja. Vaš partner signalizuje da treba prostora. Moguće je da su se osećanja prema vama promenila, a intimnost zajedničkog spavanja je postala neprijatnost za vašeg partnera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Način na koji se vaš partner ljubi otkriva svašta o njemu

Read Next

U narednih 5 godina ove horoskopske znake čeka velika sreća