OVIH 5 PITANJA MOGU VAM PROMENITI ŽIVOT: Odgovorite iskreno i saznajte šta vam poručuje vaš unutrašnji glas

Odgovorite na ovih 5 pitanja i život se može promeniti iz korena!

Izvor: Shutterstock

Život nikada nije bio ubrzaniji, pa se na kraju dana sve svodi na jednu veliku trku. Jurimo za ostvarenjem snova, materijalnim blagostanjem, porodicom, slavom, novcem… Kada ste poslednji put zastali i zapitali se – ŠTa je ono što ja zasita želim?

Da li su vaši snovi ostali skriveni u senkama zaborava? Da li zaista živite život kakav volite?

Pročitajte još

Neobuzdano brz točak života i spoljni uticaji mogu vas podstaći da verujete da je sreža nezamisliva bez određenih stvari, ali ako dublje oslušnete svoj unutrašnjiglas, shvatićete koji put vodi do zadovoljstva.

Ovih 5 pitanja pomoći će da dublje razmislite o željama i pokrenete promenu u životu. Ukoliko date iskrene odgovore, oni će vam pomoći da se povežete sa svojom dušom i iskreno ispitate vašu snagu, slabosti i snove.

1. Šta radite?

Ponekad prođete kroz život bez puno razmišljanja jer se stvari neprestano gomilaju jedna na drugu. Udahnite duboko. Zapitajte se šta radite u tom trenutku i razmislite da li je to sinhronizovano sa većim ciljem, da li vas vaš posao ili izbori čine zadovoljnim ili sve više zabrinutim?

2. Šta osećate?

Šta redovno osećam? Da li je to prijatan osećaj? Može li se promeniti? Osećate li se iscrpljeno ili pucate od energije? Treba da procenite svoje emocije.

Saznajte i…

3. Šta želite?

“Sanjanje nije tako jednostavno kako se čini. Naprotiv, to može biti prilično opasno. Kad sanjamo, pokrećemo moćne motore i više ne možemo sakriti pravi smisao svog života od sebe. Kada sanjamo, mi takođe biramo koju ćemo cenu platiti.” – Paulo Koeljo

Morate se zapitati šta želite da postignete i radite na tome.

4 . Šta zanemarujete?

Postoje stvari koje ignorišemo jer se bojimo da će nam poremetiti život, hoće, ali ćemo an taj način stići do željenog odredišta.

5. Šta očekujete?

Svako ima određeni san i važno je videti da li je to izvodljivo. Ponekad je teško ostvariti snove, ali to ne bi trebalo biti nedostižno. Planirajte svoje snove pažljivo, iskoristite sva sredstva, a onda delujte.

Izabrano za vas…

Izvor: Sensa

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

DOMAĆI RASTVOR OD KOG ĆE BILJKE CVETATI KAO LUDE: Najbolja prihrana za cveće pravi se od ova 2 sastojka!

Read Next

UPRAVO JE IZAŠAO TREJLER PRIJATELJA: Ko se sve pridružio omiljenoj ekipi i kada počinje emitovanje? (VIDEO)