OVE 4 STVARI NIKAD NE SMETE REĆI, ČAK NI U SEBI: Evo zašto!

Univerzum pruža svakoj osobi priliku da bude srećna. Druga stvar je što osoba sama čini sve kako ne bi doživela sreću: plaši se, ne primećuje, prolazi, krije se pod pokrivačem strahova, neverice…

Jedan od najvatrenijih razarača sreće je blizina svega novog, kada čovek živi u svojoj uobičajenoj kutiji i ne sme da pomeri granice. Sanja o sreći, govori o sreći, ali je i dalje u starim problemima, mislima i iskustvima.

Sreću plaši neiskrenost čoveka. Takvog čoveka nema šta da iznenadi, nema šta da nadahne, on već sve zna, njemu ništa neće doći, sve je već ugrabljeno.

Misli formiraju svest i stav prema svetu. Kroz misli stvaramo sebi svet u kojem živimo. A ono što mi kažemo, Univerzum čuje. Ako ovo često ponavljate, on će vas sigurno poslušati i učiniti kako tražite!

1. Nikada neću raditi ovo (nikada to neću raditi) i slične izjave. Univerzum zaista ne voli ovu frazu. Izgovarajući ovo naglas, automatski se dovodite u položaj najvišnjeg stvaraoca koji ima vlast da upravlja životom i sudbinom, da odlučuje. Da bi opsela takvu osobu koja se oholo proglasila slobodnim stvaraocem, sudbina nužno donosi iznenađenja u vidu situacija za koje je prethodno rečeno „Nikad“. Tako da se čovek iznenada nađe u ovoj koži, prođe kroz to i shvati da nije dobro osuđivati, da ne možete osuđivati druge ljude i odlučivati kako su bolji ili gori, a istovremeno sebe stavljati na viši stepenik. Ako ovu frazu ne možete zameniti ničim drugim, pojasnite o čemu konkretno govorite i o kojem trenutku: razlozi, gledište itd.

2. To je tvoj problem!„Uvek ste dobrodošli, primite i potpišite“ – najčešće Univerzum na ovaj način odgovara onim ljudima koji na vrhu govore o sudbini druge osobe, ne znajući nijanse i sve poteškoće koje je osoba prošla.

Obavezno razgovarajte konkretno o situaciji s nekim ko ima problem, ponudite pomoć, ako je moguće, raspravite šta bi druga osoba mogla da uradi da bude jaka, hrabra…

3. Ne mogu. Fraza koja u potpunosti ubija sve moguće pozitivne ishode događaja. Uostalom, takva fraza se izgovara potvrdno, sa čvrstom odlukom o tome šta će se dogoditi nakon sloma. Univerzum vidi vašu smirenost i poniznost, daje vam ono što tražite, mirno ide da radi druge stvari, a vi sedite u nevolji.

4. Ne znam. Ko onda zna? Koga da pitam? Ko je odgovoran za tvoju sudbinu?

Preuzmite odgovornost za sebe. Budite režiser i producent svog života, svojih situacija i onoga što se događa oko vas. Pazite šta prenosite u Univerzum kroz fraze i misli!

(Stil.kurir.rs)

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

ZLOSTAVLJANJE, DROGA, KRAĐE, ORGIJANJA: Šokantni detalji iz života članova jednog od najpopularnijih bendova 20. veka!

Read Next

PRED SMRT, MAJKA 9 DECE JE REKLA: On će izrasti u psihopatu, završiće život rano! Evo šta se desilo 18 godina kasnije!