OVE 4 REČI PRIZIVAJU LOŠU SUDBINU: Nipošto ih ne izgovarajte!

Najčešće sami sebe sabotiramo na putu ka sreći – plašimo se, skrivamo s eu zoni komfora, poništavamo svoje kvalitete, ne umemo da pohvalimo sebe, previše smo samokritični…

Jedan od najvatrenijih razarača sreće jeste kada čovek živi u svojoj uobičajenoj kutiji i ne želi čak ni nos iz nje da pomoli. Sanjate o sreći, govorite o sreći, ali i dalje razmišljate o istim negativnim stavrima i ostajete zatočeni u toj kutiji.

Podsetićamo vas da naše misli formiraju svest i stav prema svetu. Kroz misli stvaramo sebi svet u kojem živimo. Ali ono što mi kažemo Univerzum čuje. Jednostavno nema vremena da vam se roji u glavi, zna da sluša i sve savršeno čuje.

Ako često ponavljate sledeće fraze, privlačite negativnu energiju i nesreću, a odbacujete srećne prilike:

Nikada to neću uraditi!

Uglavnom se ova rečenica pojavljuje u kontekstu osuđivanja drugih ljudi. Kada kažemo da nikad anećemo nešto uraditi, to uglavnom podrazumeva d aposmatramo drugoga kao loš primer. Nikada ne izgovarajte NIKADA, jer sudbina i život zna da iznenadi, a Univerzum da vas testira.

Žena, Portret, lice

To je tvoj problem!

Najčešće se koristi kada govorimo o sudbini druge osobe, ne znajući nijanse i sve poteškoće koje je osoba morala da prođe. Nedostatak empatije šalje Ubniverzumu da ne zaslužujete stavri koje želite. Kada pomnažete drugima i trudite se da obujete ponekad uii tuđe cipele, Univerzum će vas nagraditi. Ipak, ne činite to iz nagrade, nego iz ljudskosti.

Ne mogu!

Fraza koja u potpunosti ubija sve moguće pozitivne ishode događaja. Uostalom, takva fraza se izgovara potvrdno, sa čvrstom odlukom o tome šta će se dogoditi. Univerzum vidi vašu smirenost i poniznost, daje vam ono što tražite, mirno ide da radi druge stvari, a vi sedite u nevolji.

Ne znam!

Ko je odgovoran za tvoju sudbinu? Kada kažete “ne znam” to pokazuje da vam nedostaje znanje, da ostajete na tom nivou i da ne preduzimate ništa kako biste to promenili. Umesto “ne znam”, uvek recite “Želela bih to da naučim.”

Preuzmi odgovornost za sebe. Budite režiser i producent svog života, svojih situacija i onoga što se događa oko vas. Pazite šta prenosite u Univerzum kroz fraze i misli.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

OVI FRAJERI SU OSVOJILI SRCA TENISERKI KOJE IGRAJU NA VIMLBDONU: Brutalno su lepi i zgodni! (FOTO)

Read Next

Upozorenje RHMZ: U narednih sat vremena jako nevreme u ovim delovima Srbije