OVAKO STILIZOVAN REP JE NAJVEĆI HIT SEZONE: Pravi se za čas, potrebne su vam samo gumice za kosu! (FOTO)

U pitanju je bubblekonjski rep, a jedini potreban uslov da ovu frizuru napravite sami kod kuće jeste taj da imate dugu kosu.

Ovaj šaljivi engleski naziv nije dat slučajno, jer uz pomoć običnih gumica, raspoređenih ravnomerno na nekoliko mesta, postižemo izgled balončića. Nimalo neobično, pojedine zvezde odlučuju se za ovu frizuru za važne trenutke u životu ili, pak, za crveni tepih. Elegantan i sofisticiran,ovakav rep pravi je izbor za proleće i leto, ali i za različite delove dana.

Kako ga vezati?

Ukoliko imate ravnu kosu, prvo se možete poslužiti sprejem sa solju i blago uviti kosu. Sa druge strane, na kovrdžavu kosu dobro je naneti malo ulja. Zatim, dobro zategnite i pokupite kosu u visoki rep. Ukoliko ste je dobro pričvrstili, odaberite gumice u neutralnoj ili upadljivoj boji i na razdaljini od okvirno 3 prsta ponovo zavežite kosu. Zatim blagim pokretom izvucite kosu dopola, kako biste napravili „balončić”.

Naravno, postupak ponavljajte celom dužinom repa, a najbolje je da kraj ostavite da pada, za elegantniji izgled. Takođe, možete dodatno ukrasiti frizuru detaljima, ili obaviti pramen kose oko gumice za svedeniji efekat. Ukoliko ste, pak, pristalica trendi izgleda, birajte gumice jarkih boja za što upečatljiviji rezultat.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

PREVENCIJA JE POLA ZDRAVLJA, ALI ŠTA RADIMO POGREŠNO KADA JOŠ UVEK JEDNA ŽENA DNEVNO UMRE OD RAKA GRILĆA MATERICE?

Read Next

IZBACUJE TOKSINE IZ TELA I KOŽE! GLINA je najbolji prirodni lek, ali PAZITE koji pribor koristite dok je nanosite!