Ovako je izgledala ranije, a onda je operacijama od sebe napravila karikaturu

Ukrajinka Anastasija Pokreščuk iz Kijeva prava je zvezda na Instagramu gde ima čak 264.000 pratilaca.

Ubrizgavanjem raznoraznih filera u svoje telo, posebno u lice, rešila je da obori rekord i postane žena sa najvećim obrazima na svetu, tvrdeći da je dosad to već i uspela nakon što je za supstancu za injekcije, koju je sama napravila, potrošila vrtoglavih 1.800 evra.

Ona ne planira da se na ovome zaustavi, već će hijaluron i druge injekcije nastaviti da ubrizgava gde smatra da je potrebno, kao i da će u narednom periodu posebno raditi na svojim novim grudima i zadnjici.

Anastasija je „recept“ za pravljenje filera pronašla na jednom tutorijalu na internetu, odakle je pratila uputstva lekara i odlučila da “lepotu” uzme u svoje ruke, te da ih sama ubrizgava gde god poželi.

Ona je priznala da je zaljubljena u svoje novo lice i da je svesna komentara oko sebe, ali se na njih ne obazire.

– Izgledala sam kao miš pre nego što sam povećala obraze. Obožavam filere i ne vidim da ću u skorije vreme prestati da ih ubrizgavam – ispričala je ona brojnim medijima koji su zainteresovani da čuju zbog čega se odlučila za tako drastičnu promenu izgleda.

Svojim pratiocima je otkrila da će grudi sigurno uvećati do veličine D, ali da to više neće činiti silikonom, već sopstvenom masnoćom koju će prvobitno izvaditi liposukcijom. Isto važi i za zadnjicu.

Osim obraza, grudi i zadnjice, koje je menjala, Anastasija je filere stavila i u usne, vilicu i bradu, a ima i navlake na zubima.

Ona se nije libila ni da objavi fotografije kako je izgledala pre svih intervencija na telu, zbog čega je pokrenula lavine komentara kako je neuporedivo lepše izgledala ranije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Skulptura patrijarha Pavla izazvala burne reakcije (foto)

Read Next

Šta posle lošeg seksa: Pomoći ili pobeći?