Ovaj znak čeka neizmerna sreća u maju

Ovaj znak doživeće mnogo lepih trenutaka u maju

Stigao nam je najlepši mesec u godini u kom se sve budi i koji asocira na nove početke, ljubavi, nadu i sreću. Maj je mesec veselja i mnogima će doneti radost, ali jedan znak će ipak biti posebno srećan.

Astrolozi kažu da je to znak kome je maj rođendanski mesec pošto Sunce do 20. maja boravi u njihovom znaku.

Bikove u maju očekuju velike promene na ljubavnom planu. Oni koji nisu u emotivnoj vezi biće u centru pažnje suportnog pola, zvezda svakog okupljanja i druženja. Slobodne devojke, mlade žene iz ovog znaka očekuje neobično poznanstvo i strasna veza.

Ako su u vezi ili braku čeka ih period harmonije ljubavi i razumevanja. Neće imati nesuglasice niti svađe, a ovo je idelan trenutak za zasnivanje porodice. Može se dogoditi i iznenadna prosidba.

Slični tekstovi

Na poslu ih čeka unapređenje – nagrada za marljivi trud i rad. Moguća je i promena radnog mesta koje će doneti dobru energiju ali i značajno boljuzaradu. Venera kao vladar ovog znaka i predstavnik kuće posla u polju novca, sistema vrednosti daće izuzetnu kreativnost i slobodu misli. Oni Bikovi koje se bave alternativnim delatnostima ili humanitarnim radom imaće sreće u svom poslu. Ribe, Škorpije ili Vage donose lepe vesti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Biolog otkrio gde u Srbiji ima najviše zmija i upozorio…

Read Next

Vulin od hrvatskih kolega zatražio objašnjenje za incident u Borovu