OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK SVI OBOŽAVAJU, ALI ONI SE NAJTEŽE ZALJUBLJUJU: Više vole par stabilnih veza nego mnogo partnera

Previše voli sebe, svoj red i mir. Ima i dubok smisao za humanost, metodičan pristup životu, često je nežan, ali oprezan- zato je Devica taj magičan znak koji privlači, a previše se ne interesuje za druge.

Devica je kao Bik i Jarac zemljani znak, a oni vole konzervativne i organizovane stvari, ali i one koji od njih zavise. To su znaci koji vole da im je život sređen po fascikalama. Merkur je vladajuća planeta, pa Device imaju dobro razvijen osećaj za govor i pisanje, kao i za ostale oblike komunikacije. Ovo je njihova prednost u privlačenju partnera, piše Krstarica.

Većina je oduševljena pitkošću i rečitošću Devica što zna da ih zanese i ponese. Međutim, ovaj znak se ne zaljubljuje i ne uklapa tako lako sa ostalima jer previše voli sebe i svoj red i mir.

Devica zna da odbije kritikom ljude oko sebe. Device više vole da imaju par stabilnih veza nego mnogo partnera. Životne partnere biraju po tome koliko osećaju da su važni i potrebni u njihovom životu. Oni su posvećeni partneri koji s vremena na vreme vole izazove.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

GINEKOLOG, DR VESNA TEŠIĆ TVRDI: “Samo na ovaj način se pravilno održava vaginalna higijena”

Read Next

Evo koliko ćete duže živeti ako imate dobar san!