OVA VRHUNSKA TEHNOLOGIJA OSLOBAĐA BOLA U VRATU I LEĐIMA: Ne čekajte termin kod lekara! Preuzmite stvar u svoje ruke!

Nabavili ste sva moguća “pomagala” u smislu lekova za opuštanje mišića, masti, krema, flastera i nadali se da ćete uspeti na taj način da se oporavite, međutim ne ide. Logičan sledeći korak jeste zakazivanje pregleda, ali je i to maltene nemoguća misija – ili nema termina, ili nema lekara, ili zakažu pregled za 6 meseci od tad. A do tad ko preživi pričaće. Polako shvatate da je jedina opcija da se pomirite sa tim stanjem koje vas je zadesilo i da se nadate najboljem. Nadu nikada ne treba gubiti, ali više ne morate da budete u strepnji da li će se situacija pogoršati. Imaćete bolje sutra uz pomoć ovog revolucionarnog i efikasnog otkrića!

Ukoliko imate bolove u kičmi i otežano se krećete – pojas sa ojačanjem za lumbalni deo leđa je sjajan predlog za vas. Elastični pojas dizajniran je tako da nežno drži torzo korisnika pomoću ojačanja za podršku. Pomaže u sledećim slučajevima: da uspostavi stabilnost lumbalnog dela kičme, pomaže u postoperativnnom periodu i služi kao zaštita prilikom obavljanja teških poslova. Njegova cena je 2.900 rsd, klikom OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Dostava je besplatna.

pojas za leđa

Princip SpineMAX L6 pojasa za leđa je da drži fiziološku krivinu kičme u pravilnom položaju. Ovaj pojas redukuje pritisak gornjeg dela tela na lumbalni deo. Oslobađa bola usled oštećenih diskova u lumbalnom delu tela. Pojas sa dodatnom potorom sadrži ploču koja može da se skine, ili da se podesi u dva položaja i prilagodi različitim snagama delovanja na lumbalni deo kičme. Klikom OVDE možete kupiti pojas, po ceni od 5.900 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Dostava je besplatna.

[embedded content]

Svaki pojedinačni pršljen ili disk u našoj kičmi ne može da izbegne opterećenje sedenja i/ili stajanja veći deo našeg života, pa je veoma važno da pomognemo našem telu svakodnevno i umanjimo pritisak, jer na taj način direktno utičemo i na smanjenje bola.

Vazdušno dekompresioni sistem jedini je sistem koji postiže dekompresiju kičmenog stuba i pomaže u oslobađanju opterećenja ovog dela tela.

Pomoću vazdušnih komora, dekompresioni sistem nežno rasteže trup umanjujući uticaj gravitacije i pritisak koji izaziva bol. Ovi pojasevi povećavaju međupršljenski prostor, dovode do dekompresije i oslobađaju bola.

Dekompresioni pojas LD1 pomaže u vraćanju odgovarajuće pozicije međupršljenskog diska ili jezgra diska, dekompresijom (vazduhom) povećavajući međupršljenski prostor i tako umanjujući pritisak između pršljenova. Pomaže kod relaksiranja mišića i kod bola, u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenskih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze. Eliminiše bol u leđima, kukovima, butinama i nogama/stopalima. Kod ispalih ili oštećenih diskova umanjuje bol produžavajući prostor između dva diska u lumbalnom delu kičme. Pomaže pojedincima sa napornim poslovima koji zahtevaju podizanje tereta ili pri dugotrajnim vožnjama. Pomaže pri održavanju pravilnog položaja – nepravilno držanje gornjeg dela tela vrši pritisak na diskove i izaziva bol u leđima. Uz pojas dolazi standardno ručna pumpa. Na osnovu veličine struka birate odgovarajuću veličinu pojasa. Možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 8.500 rsd. Dostava je besplatna.

pojas za leđa

Spinemax LD2je američki patentirani uređaj dizajniran da lagano podigne torso pomoću vertikalnih vazdušnih stubova. On je lagan i jednostavan za upotrebu, nudi visok stepen pokretljivosti i stabilizacije leđa u cilju olakšavanja bola i sprečavanja povreda. Može da se nosi ispod odeće čime omogućuje obavljanje svakodnevnih aktivnosti kao što su vožnja, šetnja i stajanje tokom dužeg vremenskog perioda. Kada se vazdušni pojas nosi između donjeg dela grudnog koša i gornjeg dela bedra (karlični greben), deluje tako što obezbeđuje istezanje, čime smanjuje pritisak u lumbalnom delu kičme. Vertikalne vazdušne komore stvaraju podršku, obezbeđujući smanjenje pritiska u lumbalnom delu kičme i uspešno eliminišući bol koji se zrakasto širi u donjem delu leđa. Povećanje međupršljenskog prostora omogućava da se međupršljenski disk vrati u svoj prirodni položaj. Na osnovu veličine struka birate odgovarajuću veličinu pojasa. Klikom OVDE možete poručiti dupli dekompresioni pojas za leđa, po ceni od 8.900 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Dostava je besplatna.

[embedded content]

* Klikom OVDE pogledajte celokupnu ponudu efikasnih proizvoda protiv bolova u vratu i leđima.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

7 NAČINA DA SE PRIPREMITE ZA SVOJ PRVI MARATON: Imate tačno godinu dana!

Read Next

SANOVNIK BABA VANGE: Evo zašto se smatra najtačnijim TUMAČEM SNOVA!