Ova glumica je bila prvi izbor za film ‘Đavo nosi Pradu’, ulogu odbila tri puta

En Hatavej se svojski potrudila da dobije ulogu Endi Saks u filmu „Đavo nosi ‘Pradu’“, jer je pre toga ova uloga nuđena glumici Rejčel Mekadams – i to tri puta.

Prošlo je 15 godina od premijere komedije o „šefici iz pakla“ i borbi mlade, ne tako modno osvešćene novinarke da se snađe u svojim novim zaduženjima u modnom magazinu „Ranvej“.

Povodom toga zvezde Meril Strip, En Hatavej, Emili Blant, kao i režiser Dejvid Frankel i ključni članovi tima prisetili su se kako je bilo raditi na ovom ostvarenju.

Nakon što je En prethodno tvrdila da je bila deveta osoba kojoj je ponuđena uloga ambiciozne novinarke koja je postala pomoćnica zastrašujuće Mirande Prisli, Frankel je podelio da je prvi izbor studija za ovu ulogu bila Rejčel Mekadams:

„Počeli smo da pregovaramo sa En oko uloge, a to nije dobro prošlo sa studijom. Tri puta smo ulogu nudili Rejčel Mekadams. Studio je bio uporan, a ona je odlučila da odbije svaki put“.

Mekadamsova je u tom trenutku iza sebe imala dva velika uspeha u filmovima „Loše devojke“ i „Beležnica“ 2004. godine, dok je u to vreme En bila uglavnom poznata po ulogama u tinejdžerskim komedijama poput „Princezini dnevnici“ i „Začarana Ela“.

Studio je želeo afirmisanu dramsku glumicu, te su u obzir uzete i Skarlet Johanson, Natali Portman, Kejt Hadson i Kirsten Danst.

Međutim, En Hatavej nije odustajala i izborila se za ulogu sastajući se sa rukovodiocima i napisavši „zaposlite me“ u zen bašti potpredsednika studija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Zašto sve korpe za veš imaju rupice? Nikad ne biste pogodili

Read Next

Ko crna zemlja: Ova 3 znaka teška su i bogu i narodu