OVA 3 ZNAKA OČEKUJE TURBULENTAN PERIOD: Zvezde će im maksimalno zakoplikovati život!

Period pred nama će za ova 3 znaka biti najizazovniji do sad. Ruski astrolog, Pavel Globa, predviđa da će naredni meseci za njih biti puni problema. Proverite da li spadate u ovu grupu ili ćete ipak ovog leta imati više sreće: 

Ribe

Rođeni u znaku Riba moraće da se suoče sa “surovom realnošću”. Astrolog je savetovao da skinu ružičaste naočare i budu mnogo oprezniji, jer bi u suprotnom osobe koje ih okužuju mogle da iskoriste njihovu preteranu lakovernost. A otkrio je i kako da “prepoznaju” one koji im ne misle dobro. Prema Globi, Ribe bi trebalo da prekinu svaku komunikaciju sa osobama koji im se dodvoravaju i daju prazna obećanja. Istovremeno, bilo bi mudro da se drže ljudi koji su spremni da im saspu istinu u lice – to su iskreni prijatelji.

Portret, umetnički portret, Devojka

Jarac

Predstavnici ovog znaka suočiće se sa nizom razočarenja ovog leta. Svi napori koje su uložili da bi napredovali u karijeri pašće u vodu, upozorava astrolog. Neki Jarčevi će morati da se odluče na težak korak: da biraju između posla i ličnog života. Osim toga, pripadnici ovog znaka će uskoro saznati i neprijatnu istinu o voljenoj osobi.

Devica

Prvi mesec leta doneće probleme i Devicama. Moraće da biraju između rodbine i partnera. Štaviše, odluku će morati da donesu tako da nikoga ne uvrede. Astrolog Globa savetuje Device da nauče da se kontrolišu i da ne traže utehu u hrani i alkoholu. Ipak, postoji i dobra vest – situacija bi trebalo da se poboljša od jula.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

20 MOĆNIH ŽIVOTNIH LEKCIJA ČUVENOG RUSKOG PSIHOLOGA: Ove reči menjaju život iz korena!

Read Next

OVAKO SE NEGUJU I GAJE ORLOVI NOKTI:Cvet neverovatnog mirisa i izgleda, otporan i na ekstremno visoke temperature!(FOTO)