Ova 3 znaka obožavaju prljave razgovore

Ova tri znaka uživaju preko slušalice u kasne sate. Proverite da li ste vi među njima!

Vodolija
Vodolija je u stanju da fetišizuje sve što joj deluje futuristički, progresivno ili rizično. Vole seks preko telefona, grupni seks, seksualne igračke, loše devojke i prljavu priču.

Nije bitno postoji li razlog za seks preko telefona, kao npr. daljina, ona je uvek raspoložena za nevaljale priče. Čak i ako ste se videli pre pola sata i imali razuzdani seks, može vas pozvati i dahtati vam u slušalicu. Vodoliji nikad nije dosta, uvek hoće još, pravi su seksomani.

Ovan
Ovan zadovoljstvo nalazi u opasnim stvarima. Naročito ga pali glasan seks, onakav da svi mogu jasno da čuju koliko uživa. Veliki je fan seksa preko telefona ili sekstinga, i obično će vas iznenaditi njime.

Ako ste do sada pričali o bašti i gajenju cveća, u sledećoj sekundi ćete se naći u razgovoru kako bi vas posedovao u tujama. Hteli vi ili ne, navući će vas na seks preko telefona za sekundu.

Slični tekstovi

Blizanci
Telefonski seks veoma ispunjava ovaj znak jer spaja dve stvari koje najviše voli – priču i seks. Rado ga praktikuju, a pritom su veliki detaljisti. Složiće takvu sliku da će vam pocrveneti obrazi. Čak i da ne volite takvu vrstu komunikacije, posle njegovog „poziva u kasne sate“, to će vam postati omiljena razonoda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Ovo je najjezivija srpska izreka a često je koristimo

Read Next

Da li znate kako zapravo školjke prave bisere?