OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA IMAJU NEPOGREŠIVU INTUICIJU: Čitaju sve oko sebe kao otvorenu knjigu!

Ova tri horoskopska znaka imaju razvijeniju intuiciju od svih ostalih. U stanju su da svakog sagovornika pročitaju za 3 sekinde, Njima ništa ne promiče, a ako pokušate da ih prevarite, napravili ste veliku grešku.

Ovi znakovi imaju najrazvijenije 6 čulo:

Ribevole da isplaniraju svaki događaj do detalja i na taj način prizovu neke situacije u svoj život. Oni znaju da osete kad je pravo vreme da krenu u akciju i kada je pravo vreme da daju sve od sebe kako bi došli do cilja.

Njihov moto je “Osećam- znači da postojim”. Rođeni u znaku Riba se uglavnom rukovode svojim unutrašnjim osećajem i retko kad greše.

Kad sve počne da se raspada: 10 budističkih citata koji daju snagu da prebrodimo teškoće zbog epidemije!

Sposobnost Škorpija da čitaju druge ljude je neverovatna. Oni oštro osećaju i duboko doživljavaju sve što se događa oko njih, pa ih je teško nadmudriti.

Predstavnici ovog znaka suptilno opažaju vibracije koje šalju osobe oko njih. Sposobnost predviđanja budućnostije njihov hobi, ali često oni sami namerno ignorišu te znakove i rizikuju. Više vole uzbuđenja i nepredvidive situacije, pa iz tog razloga često biraju da ignorišu intuiciju.

Strelac je takođe obdaren urođenim šestim čulom, jedino je pitanje da li je spreman da radi na sebi. Intuicija upozorava Strelca ne samo na opasnost, već i na mogućnosti koje oni mogu da iskoriste, ali često imaju poteškoće da protumače te signale.

(stil.kurir.rs)

NE PROPUSTITE

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

AKO PRIMETITE OVE PROMENE NA KOŽI, HITNO SE JAVITE LEKARU: Ovo su znaci jednog od najopasnijih tumora!

Read Next

Usvojen Zakon o referendumu i narodnoj inicijativi, ukida se prag izlaznosti od 50 odsto