Ova 3 horoskopska znaka imaju najveće šanse u igrama na sreću

Neki horoskopski znakovi čini se imaju više sreće od drugih. Proverite jeste li među njima.

Ribe

Ribe su najsrećniji horoskopski znak kad je reč o dobicima u igrama na sreću. One su prošle godine osvojile više dobitaka na lutriji od bilo kog drugog znaka, odnosno 11,6 posto svih dobitaka.

Jarac

Jarcima sreća dolazi kasno i neretko su imali teško odrastanje i borbu s autoritetima. Ipak, njihova patnja rađa strategiju i oštro oko za posmatranje i slabosti/prilike. Najmarljiviji od zemljanih znakova, oni uče sami da stvaraju sreću i da rastežu i čuvaju svoj dobitak omogućujući svakom prosperitetu koji nađu da ima dovoljno prostora za ‘razmnožavanje’.

Slični tekstovi

Strelac

Strelci su rođeni dobitnici, bilo kad je reč o primanju poklona ili bacanju kockica ili igrama na sreću. Kod njih postoji prirodna lakoća, a s obzirom na to da ih krasi neverovatan optimizam, ne boje se da se klade naveliko i da rizikuju. Njihova smelost se redovno nagrađuje blagodatima loto bogova i begom iz strašnih nevolja. Divna stvar u vezi s tim neočekivanim dobicima je to što taj vatreni znak voli da deli te ako imaju oni, imaju svi oko njih.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

POSLEDNJI POTOMAK MEHMED PAŠE SOKOLOVIĆA DEKLARISAO SE KAO SRBIN: Evo šta je rekao kad je ostario i oronuo

Read Next

Једна особа настрадала у обрачуну миграната у Сомбору