Ova 2 znaka vole ISKRENOST više nego išta

Reći će istinu bez obzira na posledice

Ova dva znaka izuzetno cene iskrenost i reći će vam sve u lice bez ustručavanja.

Strelac
Strelac je najiskreniji horoskopski znak, verovali ili ne. Za njih se takođe smatra da su vrlo dobri ljudi koji cene svoje prijatelje i veoma su darežljivi.

Umeju da preteraju u avanturama. Međutim, ne rade to da bi od sebe napravili heroja, već da bi zabavili društvo i napravili odličnu atmosferu.

Osobe rođene u ovom vatrenom znaku veoma su otvorene u komunikaciji, a ponekad i previše direktne. Kažu ono što im prvo padne na pamet, pitaju sve što ih zanima. Neretko se ponašaju kao deca i gaje iskrenu radoznalost.

Slični tekstovi

Ovan
Iako su energični, ne žele da troše energiju na laganje. Zbog svoje impulsivnosti, uvek sve kažu u lice drugoj osobi, ne razmišljajući o tome da li će to nekome naštetiti ili ne.

Iskrenost je njihovo drugo „ja“, pa se nikada ne ustručavaju da govore istinu. Njihove brutalno iskrene reči lako mogu da uvrede drugu osobu.

Njihovo ponašanje i reči istinski su odraz njihove ličnosti i vrlo retko će prikriti kako se osećaju i šta misle. Ovnovi neće da gube vreme na ljude kojima njihov karakter ne odgovara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Đoković usred „rata“ – „koliko daleko je spreman da ide?“

Read Next

Rok za izbor predsednika do 5. aprila, u suprotnom novi izbori na KiM