OTKRIVENI DETALJI SA SNIMANJA NAJPOZNATIJEG EROTSKOG TRILERA: Evo šta je sve Šeron Stoun otkrila u svojim memoarima!

Njena prva reakcija na čuvenu scenu iz Niskih strasti bila je da ošamari reditelja

Najpoznatija scena iz čuvenog erotskog trilera izmamila je mnoge uzdahe muškaraca kada je ovaj film prvi put prikazan. Šeron Stoun je otkrila da joj je reditelj Pol Verhoven tražio da skine donji veš jer je on navodno pravio odsjaj u kamerama i uverio je da se njeno međunožje neće videti u konačnoj verziji snimka. Tek na probnom prikazivanju filma otkrila je da to nije slučaj, ošamarila ga i pozvala advokata. Kaže da je nakon toga dugo razmišljala da li da ga tuži ili ne, ali je na kraju odlučila da scena ostane u filmu jer ima smisla za njen lik i jer je sama pristala da to uopšte i snimi.

Hirurg joj je povećao grudi bez njenog pristanka

U 2001. godini, Šeron Stoun je išla na operaciju uklanjanja benignih tumora iz grudi, a po buđenju iz anestezije sačekalo ju je iznenađenje. Naime, hirurg joj je samoinicijativno povećao grudi i dao joj „veće i bolje grudi, koje bolje idu uz njen oblik tela i kuka“. Prosto je neverovatno da se tako nešto desilo, ali njeno telo promenjeno je bez njenog pristanka i znanja.

Ona je platila honorar Leonardu Dikapriju za film The Quick and the Dead

Na filmu The Quick and the Dead iz 1995. godine Šeron Stoun bila je koproducent i to je značilo da je imala uticaj na to ko će sve biti deo projekta. Bila je oduševljena Dikapriomna kastingu jer je on po njoj jedini pokazao to što je trebalo za tu konkretnu ulogu. Međutim, producenti nisu želeli da ga unajme jer je tada još uvek bio ne toliko poznat glumac. Rekli su joj da, ako joj se toliko sviđa, sama plati njegov honorar iz svog džepa i ona je to i učinila.

Samo dve nedelje pre čuvenog plesa na dodeli Oskara nije mogla da hoda

Svako ko se seća čuvenog plesa Šeron Stoun i Džona Travolte na dodeli Oskara 2002. godine može da potvrdi kako je sve delovalo lepršavo. Verovali ili ne, samo dve nedelje pre toga, ona je jedva mogla da hoda. Godinu dana pre toga, imala je izliv krvi u mozak, usled čega je morala da ide na sedmočasovnu operaciju i to je donelo probleme sa kretanjem. Predložila je Travolti da isprobaju lagani ples kao deo oporavka, on je pristao, na bini je pogledao upitno i na njeno klimanje glavom nastao je nezaboravan trenutak, koji ona opisuje kao presudan u celom procesu oporavka.

Imala je tajni abortus sa 18 godina

Zatrudnela je sa 18 godina, na početku koledža, neplanirano. Ona i njen momak su tada otišli iz Pensilvanije u Ohajo kako bi ona imala abortus. Doktori na klinici su bili mladi i nije im bilo svejedno oko operacije, ali su je na kraju ipak obavili. Vratila se na koledž istog dana i pala u nesvest, a potom kasnije jedva došla do svoje sobe, gde je „danima krvarila“.Nikome nije rekla za to i nije imala od koga da traži pomoć, na kraju je samo spalila svu posteljinu i odeću i nastavila sa životom kao da se ništa nije desilo.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

NEVEROVATNO JE ŠTA OVO POVRĆE MOŽE DA URADI ZA ORGANIZAM: Obiluje vitaminima, mineralima, jača imunitet, čuva srce!

Read Next

MALE PROMENE ZLATA VREDNE: Evo kako da promenite život na bolje za 28 dana!