ONI SU UBEDLJIVO NAJBOLJE TATE: Ova tri horoskopska znaka su očevi za poželeti!

Biti roditeljnije jednostavna stvar. Ipak, ako pored sebe imate partnera koji je privržen porodici i voli decu znajte da ćete zajedno sve prepreke lakše savladati.

Oni koji veruju u horoskopkažu da se u ova tri znaka Zodijaka rađaju najbolji očevi. Rak

Za senzibilnog Raka porodicaje uvek na prvom mestu. Od prvog dana trudnoće on će biti stalno uz vas, mazitiće vas i paziti, davati dobre savete i nežno tepati na uvo. Kad dođe dete, onda počinje najlepše razdoblje njegovog života. Uvek će biti uz vas i vašu decu, na njega se uvek možete osloniti.

Vaga

Muškarci rođeni u znaku Vagesu dobri očevi s kojima nikada nije dosadno. Uvek su spremni za zabavu, vole da potomcima pokazuju i objašnjavaju svet na drugačiji način. Bez obzira što su najzabavniji tate među horoskopskim znakovima, mogu biti i jako ozbiljni. Njihovim istaknutim smislom za pravdu žele (i jako im je to važno!) da decu vaspitajuu emocionalno inteligentne i obzirne osobe.

Lav

Njegova deca su njegov ponos. Jednostavno će uraditi sve što je u njegovoj moći da ih zaštiti. Ne može da im odbije ni jednu želju, pa ih često razmazi. Jako je zahtevan prema sebi, jer želi da bude savršen otac, pa već pri rođenju deteta zna svu literaturu o vaspitanju dece napamet, piše Miss7.

(Stil.kurir.rs)

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

60-TE SU SE VRATILE NA VELIKA VRATA: Ovo je najnoviji trend u šminkanju!(FOTO)

Read Next

Slavni glumac otkrio: Razmišljao sam da ubijem oca i osvetim majku