ONI SU NAJVEĆE KUKAVICE NA SVETU: U ova 4 znaka nikad, ali nikad ne smete da se pouzdate!

Ako vam je teško, tražite izlaz iz neprijatne situacije, ili jednostavno trebate podršku, znajte da ovi horoskopski znaci nikada neće imati vremena za vas!

Na prvom mestu je Škorpija! One nisu samo kukavice već će vam zabiti nož u leđa kada se najmanje nadate. Škorpija je sama po sebi mračan znak i nju vode nagoni.

Oni su jači od nje. Kada je u krizi prvo će otrovnim repićem ubosti vas pa će onda i sebe! Na nju kada je na peto nemojte računati. U ozbljinim i kriznim situacijama ona se povlači u sebe i njene reakcije su smrtonosne.

Ribe– veliki sanjari koji nemaju petlje. Jeste, tačno je da imaju veliku empatiju i možda najbolje osećaju druge ljude. Ali kada dođe do “stani-pani” situacije ona nestaje, jednostavno nije kapacitet da stane, zaštiti i pordži.

Blizanci– priča i samo priča…. Uvek ih ima svuda, sve znaju, stalno zuje ali kada je potrebno da baš tu u datom momentu budu, njih jednostavno nigde nema. Njihova primarana percepcija kome, kada i šta treba pomoći je poprilično poremećena. Jedan pravi nestabilni znak.

Strelac– veliki drug, uvek nasmejan, uvek prisutan na svim mestima i putovanjima. Baš zbog takvog njegovog odnosa prema životu jer ga ne drži mesto, nemojte računati na njegovu blisku podršku.

U momentu dok mu pričate svoj problem ili strah on vas jednim uhom sluša ali je mislima ko zna gde… I onda se dešava da ga pozovete u zakazano vreme, ali je on otišao na put oko sveta, jer je jednostavno zaboravio dogovor.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

BONTON ZA ŽENE: Ova pravila ponašanja čine pravu damu!

Read Next

Trik da ohladite vino za samo tri minuta