OLIVERA KOVAČEVIĆ (54) O ŽIVOTU U PEDESETIM: Estetske korekcije u određenim godinama su stvar lične higijene!

Rođendani su vreme kada obično pravimo retrospektive onoga što smo uradili i što smo planirali, a iz nekog razloga to nismo uspeli da ostvarimo. Glavna i odgovorna urednica zabavnog programa “Radio-televizije Srbije” Olivera Kovačević je u martu proslavila 54. rođendan, piše Lepa&srećna.

Šta se našlo na listi njenih prioriteta za narednih 365 dana, a da nije zdravlje, koje se podrazumeva?

“Shvatila sam da dok mi pravimo planove kako bismo voleli da izgleda naš život, šta bismo voleli da kupimo, gde da putujemo i sa koliko kilograma želimo da se probudimo ujutru, neko s neba gleda sve i samo nam drumove prespaja”, rekla je ona u razgovoru za Blic, a nedavno je govorila i da li su pedesete godine lepše od prethodnih.

“Po svaku cenu biti lep i mlad imperativ je koji ne doprinosi ličnoj sreći. Međutim, estetske korekcije danas predstavljaju suprotstavljanje prirodi jer, kao što kaže jedna čuvena doktorka, ne postoji ništa prirodno što bi vam pomoglo da budete mlađi i da se osećate bolje. Priroda vam radi upravo suprotno, zbog toga je ljudsko znanje tu da vam olakša, pa i da vas ulepša”, bila je iskrena Olivera.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

VELIKA AKCIJA MODERNIH 3D SATOVA: Za samo 2.190 din ulepšajte izgled bilo koje prostorije!

Read Next

OVAKO SE NEGUJE I GAJI JASMIN: Cvet nesvakidašnjeg mirisa koji tera negativnu energiju iz doma! (FOTO)