Održana Skupština FSS, novo rukovodstvo će biti izabrano do 15. decembra

U Sportskom centru u Staroj Pazovi održana je sednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbije, kojom je predsedavao Nenad Bjeković, zamenik predsednika Fudbalskog saveza.

Kako je saopštio FSS, sednici Skupštine prisustvovalo je 48 od 67 delegata koji su na početku aplauzom pozdravili posebne goste, počasnog predsednika FSS Tomislava Karadžića i selektora Dragana Stojkovića.

Rad Skupštine pozdravili su i ispratili gosti iz Fife Laura Dija i Uefe, Luka Nikola, Jan Hafner i Marios Georgiju.

Delegati FSS usvojili su Izveštaj o radu Izvršnog odbora za 2020. godinu, a usvojen je Izveštaj o finansijskom poslovanju FS Srbije za 2020. godinu i Izveštaj revizora.

Kako se dodaje Nadzorni odbor i Finansijska komisija ocenili su da je poslovanje Fudbalskog saveza u periodu od 1. januara 2020. do 31. decembra 2020. godine bilo racionalno, da su sredstva trošena namenski i u skladu sa finansijskim planom.

Oni su pozitivno ocenili opredeljenje Saveza da i u vreme pandemije uzrokovane virusom kovid-19 ulaže značajna sredstva u stručno-pedagoške aktivnosti, kao i u razvoj amaterskog fudbala.

Posle iscrpne analize generalnog sekretara Jovana Šurbatovića, delegati Skupštine usvojili su Izveštaj o radu, zatim i Finansijski izveštaj u kojem je konstatovano da je FS Srbije u 2020. godini poslovao uspešno.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Đoković: Savršen meč, lepo sam se povezao i sa travom i sa publikom

Read Next

Zvezda poziva decu u pomoć u Kvalifikacijama za Ligu šampiona