Odličan start 3h3 reprezentacija Srbije na turniru u Beogradu

U konkurenciji dama, reprezentacija Srbije je u svom prvom meču bedljivo nadigrala favorizivanu reprezentaciju Mađarske sa 21:8.

U drugom meču nisu prikazale nivo igre kao u prethodnom meču, pa je reprezentacija Nemačke slavila rezultatom 16:13.

Našu reprezentaciju koju čine Lana Dušanić, Dragana Gobeljić, Milica Ivanović, Snežana Čolić, Katarina Zec i Tamara Rajić tokom dana očekuju mečevi protiv istih protivnica, i to sa Nemačkom od 17.00 sati, dok će se sa Mađarskom sastati od 19:35.

U muškoj konkurenciji Srbija učestvuje sa dva tima (Srbija 1 i Srbija 2) kako bi stručni štab muške reprezentacije mogao da vidi svu osmoricu igrača na koje se računa za nastup na predstojećim Olimpijskim igrama.

Obe muške reprezentacije su slavile u prvim mečevima i obezbedile prvo mesto u svojim grupama i plasman u polufinala.

Reprezentacija Srbije 1 koju čine Dušan Domović-Bulut, Marko Savić, Aleksandar Ratkov i Mihailo Vasić, slavila je prvo protiv reprezentacije Mađarske sa 18:13, a potom bila bolja i od reprezentacije Ukrajine rezultatom 21:19.

Ekipa Srbija 2 u sastavu Stefan Stojačić, Dejan Majstorović, Maksim Kovačević i Stefan Kojić je u svojoj grupi bila bolja od reprezentacije Holandije i slavila rezultatom 21:17, a potom i od reprezentacije Crne Gore koju je savladala sa 21:15.

Na ovaj način obe ekipe su obezbedile prvo mesto u svojim grupama i sada će čekati protivnike u polufinalima.

Reprezentacija Srbije 1 od 19.10 časova čeka boljeg iz meča Holandija-Ukrajina , dok će protivnik Srbije 2 od 19.55 sati biti pobednik meča Mađarska-Crna Gora.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Gran pri u Francuskoj ili kako je počela Formula 1

Read Next

Odbojkašice nastavile seriju poraza i sa Dominikanskom republikom