OD ZADNJE RUPE NA SVIRALI DO JEDNE OD NAJLEPŠIH PLAŽA NA SVETU: Skrivena plaža ljubavi, pravo čudo prirode!(FOTO, VIDEO)

Na meksičkom ostrvu Marieta, nedaleko od obale grada Puerto Valarta nalazi se Plaža del Amor –skrivena plaža ljubavu– jedna od najlepših na planeti.

Nalazi se u velikom krateru zbog čega se ne može videti sa kopna, a ni sa mora, već se do nje može stići samo ukoliko zaplivate kroz morski tunel.

Marieta ostrvo je deo manjih ostrva koji su se formirali pre nekoliko hiljada godina usled vulkanske aktivnosti u ovom području. Zbog bogate i osetljive flore i faune zaštićeni su od Meksičke Vlade, a potpuno su nenaseljeni.

[embedded content]

Pored toga, 1900-tih godina Vlada je na ovom mestu testirala vojnu opremu, pa se i danas sumnja da su ostrva puni neeksplodiranih eksplozivnih naprava.

Upravo su silne eksplozijezaslužne za to što je ovo područje danas atrakcija jer  brojne rupe čine atraktivan sistem podvodnih i nadzemnih otvora koje je meksička Vlada posle velikog pritiska javnosti da se prestane sa detonacijama, sredinom 20. veka proglasila nacionalnim parkom.

skrivena plaža

Ova plaža je dugo skrivana od očiju javnosti, a ilegalno je poseti oko stotinu turista širom sveta.  Za ovaj raj na zemlji saznalo se eri društvenih mreža, nakon što su se proširile fotografije.

Plaža odjednom može primiti 117 posetioca, koji na raspolaganju imaju samo 20 minuta za razgledanje, koliko je predviđeno za ture kako bi svi stigli na red.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

KAKO DA ODMAH OTKRIJETE LAŽ: Ova 3 znaka pokazuju da vam nego govori neistinu – otkrivaju psiholozi!

Read Next

OVAJ ČOVEK JE ŽIVI SVETAC: Vladika Longin je otac više od 400 dece, mnoga su namučena i neizlečivo bolesna!(FOTO/VIDEO)