OD OVOG ZNAKA BEŽITE KAO ĐAVO OD KRSTA: To je vaš neprijatelj broj 1!

Ovan

Ribe. Za preosetljive i emocionalne Ribe, previše ste praktični i pomalo suzdržani. Biće potrebno mnogo truda da bi ova veza uspela. Nestrpljivi ste i previše zaposleni za vezu koja zahteva više od vas.

Bik

Blizanci. Blizanci su preglasni i bukvalno su svuda. Žudite za doslednošću, stabilnošću i rutinom, pa vam je tako teško da se nosite sa sveprisutnim Blizancima.

Blizanci

Devica. Kao i Bikovi, Device su praktične i vole rutinu i privatnost. Osim toga, ne govore o svojim mislima i osećanjima, dok ste uvek otvoreni sa partnerom i sve delite sa njim. Zbog toga vam Device uvek deluju previše „tiho“ i pomalo dosadno.

Rak

Jarac. Jarčevi su pomalo odvojene osobe kojima je jako teško voleti drugu osobu i verovati joj. Naprotiv, vi ste predstavnik najbrižnijeg, velikodušnijeg i punog ljubavi znaka Zodijaka, pa vam je potreban reciprocitet vaših snažnih emocija.

Portret, Devojka

Lav

Vage. Previše ste bučni i zahtevni za uravnoteženu i diplomatsku Vagu. Uvek ćete ići svojim putem ne znajući za poteškoće. Ali, volite složenost, pa vam je potreban horoskopski znak koji je strastven i vatren kao i vaš.

Devica

Strelac. Ukratko, volite da mirno sedite, a Strelac voli da luta po svetu. Vas dvoje jedva da imate dovoljno vremena jedno za drugo, jer stalno radite, a Strelac najverovatnije već planira svoje sledeće putovanje.

Vaga

Rak. Volite da sve bude umereno, zbog čega se zbog aktivnosti Raka možete osećati neprijatno. Stalno osećate da ne radite dovoljno, pa se osećate krivim.

Škorpija

Lav. Uprkos činjenici da imate mnogo zajedničkog, često se pre svađate nego slažete. Vas dvoje ste samopouzdani, ljupki, harizmatični i volite pažnju, što dovodi do nezdrave konkurencije jer jedno uvek pokušava da nadmaši drugo.

Strelac

Bik. Bik ne voli vaš nomadski način života. Ovi ljudi su perfekcionisti, vole da prave planove za budućnost i žive u sadašnjosti. Brzo ćete se umoriti od učenja Bika, kako treba da živite, jer volite svoj život i ne želite ništa da menjate u njemu.

Jarac

Ovan. Izvan posla teško je s njim bilo šta dogovoriti. Zbog tajnosti Jarca i nestrpljenja Ovna, ovo dvoje jednostavno ne mogu normalno da komuniciraju. Oboje volite da radite stvari drugačije, pa će vam trebati zauvek da se otvorite jedno drugom.

Vodolija

Škorpija. Vaš buntovnički duh i otvorena ličnost mogu se pogrešno protumačiti. Škorpije ne mogu oprostiti. Za njih je veoma važno kako izgledaju u javnosti, dok ste slobodni u duhu i prihvatate svoju ekscentričnost. Ne plašite se da drugima izgledate smešni, ali Škorpija je, naprotiv, veoma zabrinuta za svoju “reputaciju”.

Ribe

Vodolija. Ne možete biti u toku sa stalno promenljivim mislima i emocijama Vodolije. Poenta je da ste i veoma emotivni. Volite ljude koji su zainteresovani za vaša osećanja i spremni su da pričaju o njima. Vodolije se ponekad izgube u sopstvenim mislima, jer ne mogu da vas „pročitaju“, jer i dalje pokušavaju da razumeju sebe.

(Stil.kurir.rs)

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

Frikom i Ledo prodati za 615 miliona evra

Read Next

Veruje se da se po palcu i malom prstu prepoznaje kakav je muškarac u SEKSU