Obama pitali o vanzemaljcima, on poručio: Ne smem da vam kažem

Kada je reč o postojanju vanzemaljaca, postoje neke stvari koje ne mogu da vam kažem uživo, rekao je bivši predsednik SAD Barak Obama gostujući u tok-šouu Džejmsa Kordena.

[embedded content]

Upitan o neidentifikovanim letećim objektima i potencijalnom prisustvu vanzemaljaca na Zemlji, Obama je prvo rekao da postoje mnoge stvari u vezi sa NLO koje ne može da otkrije uživo.

Kada je postao predsednik 2009. godine, Obama kaže da je pitao da li postoji laboratorija ili centar u kojem se čuvaju informacije ili uzorci vanzemaljaca, ali je dobio odrični odgovor.

„Ono što je zaista tačno, i sada sam ozbiljan, jeste da postoje snimci i zapisi objekata na nebu za koje ne znamo šta su tačno. Njihova kretanja i putanje su nam neobjašnjive i ne shvatamo obrasce njihovog ponašanja“, naveo je bivši predsednik SAD.

Slični tekstovi

Obama je dodao da se ti fenomeni i dalje istražuju i da postoji mnogo ljudi koji ih ispituju, ali, nažalost, on nema šta više da kaže o tome.

Američka vojska je proteklih godina potvrdila autentičnost brojnih snimaka iz aviona koji su spazili neidentifikovane leteće objekte, od kojih su mnogi manevrisali na načine koji su zbunjivali aeronautičke stručnjake.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Jeziv snimak pokušaja otmice devojčice koja se igrala u parku (video)

Read Next

Stiže još jedna kraljevska beba, princeza u drugom stanju (foto)