Novi domaći detektivski triler stiže na Superstar TV: Kada realnost postane živopisnija od fantazije

Pomenuta serija, rađena po istoimenom romanu Ratka Dmitrovića, a u produkciji Telekoma Srbija, RTS-a i Košutnjak filma, prikovaće gledaoce za ekrane zagonetnim zapletom, nesvakidašnjim likovima, natprirodnim elementima, neočekivanim obrtima i uzbudljivom atmosferom. Zahvaljujući saradnji Telekoma Srbija sa platformom Videomite, jednim od najvećih evropskih YouTube partnera, pretpremijerno prikazivanje prve epizode serije „Beležnica profesora Miškovića“ očekuje nas već u petak 14. maja u 20h na YouTube kanalu Superstar TV-a.

Beležnica

Naizgled dosadan intervju sa starom udovicom etnologa profesora Miškovića pretvoriće se u početak živopisnog putovanja u nepoznato za mladog radoznalog novinara i glavnog junaka serije – Boška. Nakon što od udovice dobije beležnicu pokojnog profesora, koja čuva naučno neobjašnjive tajne, Boško, rešen da ih odgonetne, kreće putem koji će ga odvesti do ljudi, mesta i situacija o kakvima nije mogao ni da sanja. U lavini čudnih događaja, pokušavajući da otkrije istinu i shvati povezanost prošlosti i sadašnjosti, stvarnosti i iluzije, glavni junak i njegovi najbliži dospeće u životnu opasnost i otkriti da je realnost neobičnija od svake fantazije.

Beležnica

Ovu nesvakidašnju misteriju u 12 epizoda, za koju su scenario pisali Kosta Peševski, Radoslav Lale Pavlović i Đorđe Milosavljević, gledaoci Superstar TV kanala, nakon internet pretpremijere, moći će da prate vikendom od 21 čas počev od 22. maja. Žanrovsku lepezu TV serije „Beležnica profesora Miškovića“ oživeće bogata glumačka ekipa među kojima su Momčilo Otašević, Milena Radulović, Miloš Samolov, Anica Dobra, Svetozar Cvetković, Irfan Mensur, Isidora Janković, Aleksandar Radojičić, Tijana Čurović, Aleksandar Srećković Kubura, Miodrag Krivokapić, Dejan Lutkić, Danica Radulović Nebojša Kundačina i mnogi drugi.

Beležnica

Serija „Beležnica profesora Miškovića“ emitovaće se na kanalu Superstar koji mogu pratiti korisnici iris TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko MTEL Global.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

NUTRICIONISTA OTKRIVA: Hranite se ovako i zauvek ćete se rešiti nadimanja, lošeg metabolizam i viška kilograma!

Read Next

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MAJ: Život se naglo menja!