NOVA FRIZURA ŠERON STOUN SKIDA 10 GODINA SA LICA: Savršena za žene u pedesetim! (FOTO)

Šeron Stoun (63)je po mišljenju mnogih jedna od najlepših glumica u Holivudu, a iako je već u 60-im, još uvek privlači poglede gde god da se pojavi.

Lepa glumica, koja je nedavno podigla veliku medijsku prašinu svojom knjigom, memoarima The Beauty of Living Twice, u kojima je između ostalog otkrila kako su je na prevaru nagovorili na snimanje danas kultne scene s prekriženim nogama i bez gaćica, godinama je verna kraćim frizurama koje joj savršeno stoje.

Frizeri ističu da su kraće varijante neprolazne piksi frizure idealne za dame iznad 50 jer skidaju godine i uvek izgledaju mladalački i trendi.

Holivudskoj zvezdi odlično stoje sve kratke piksi varijante jer joj ističu pravilne crte lica, a sad je na Instagramu pokazala najnoviju koja će sigurno oduševiti dame iznad pedeset jer se radi o trendi frizuri oko koje se ne treba puno mučiti.

Kosa je ošišana kratko s dužim pramenovima oko lica koji se mogu na različite načine oblikovati samo uz pomoć malo pene, što znači da za minut ili dva imate gotovu fantastičnu frizuru koja pouzdano skida godine.

Šeron je ovom modernom piksi verzijom sve oduševila, a njenih više od dva miliona pratilaca na Instagramu nisu štedeli komplimente.

Da li se vama dopada?

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

DR JAGODA JORGA: Od ovih popularnih dijeta se gojite!

Read Next

KAKO SKINUTI SVE BAKTERIJE I PESTICIDE SA JAGODA, MALINA I DRUGOG SITNOG VOĆA: Jedini siguran način!