NLB: Nudimo besplatnu reklamu za male biznise

Sa učešćem od čak 99 odsto u ukupnom broju preduzeća u Srbiji, preduzetnici, mikro, mala i srednja preduzeća su motor i stub razvoja nacionalne privrede.

Zbog toga su NLB i Komercijalna banka, članice NLB Grupe, pokrenule svoj #OkvirPodrške, sa ciljem da ovaj suštinski važan segment podrže na putu oporavka od posledica krize izazvane pandemijom koronavirusa. Kroz ovaj projekat banke će, u saradnji sa svojim medijskim partnerima, obezbediti besplatan prostor za reklame malih i srednjih privrednika, a samim tim i priliku da na najbolji način predstave svoje proizvode i usluge i dođu do većeg broja kupaca i korisnika.

“Od početka pandemije obe banke sa posebnom pažnjom nastoje da podrže malu privredu, kojoj je posebno teško da se izbori sa posledicama krize. Aktivno smo se uključili u programe Vlade Republike Srbije kada je u pitanju finansiranje ovog segmenta privrede i poljoprivrednih gazdinstava, i neprekidno smo tražili dodatne načine da pomognemo malim privrednicima da ponovo pokrenu svoje poslovanje. #OkvirPodrške nastao je kao odgovor na potrebe ovog segmenta da kvalitet svojih proizvoda i usluga predstavi većem broju kupaca i korisnika”, saopšteno je iz NLB i Komercijalne banke.

Projekat #OkvirPodrške pokrenut je prošle godine na nivou cele NLB Grupe, dok je u Srbiji podržano ukupno 30 malih privrednika.

NLB banci ove godine se priključila se i nova članica grupe Komercijalna banka, a prvim zajedničkim nastupom planirana je još veća podrška ovom segmentu privrede.

Zbog toga pozivamo preduzetnike, poljoprivrednike, mikro i mala preduzeća, da iskoriste ovu priliku, posete sajtove banaka i prijave se za učešće na konkursu #OkvirPodrške do 11.06.2021.

Prijavite i uokvirite svoj biznis pravom podrškom – budite spremni za sve što dolazi!

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/13/ekonomija.html

Admin

Read Previous

“Plava četa” od ivice ambisa do pobede – veliki preokret odbojkaša protiv Francuske

Read Next

“Šnajder elektrik” oživljava stari kompleks “Novkabela” – nova zgrada po najvišim ekološkim standardima