NJIMA PROLEĆE DONOSI LEPTIRIĆE U STOMAKU: Ovi horoskopski znakovi će osetiti šta je ljubav!

Na horizontu čak ni za Jarce više nema oblaka, pa će se ovog proleća napokon i oni bolje osećati i krenuti u ljubavnu avanturu.

Vaga

Proleće 2021. za Vage znači ljubav, strast i senzualnost jer je mnogo onih koji im neće moći odoleti budući da su Mesec i Venera ove sezone na njihovoj strani i pomažu slobodnim Vagama.

Nema potrebe za upoznavanjem velikog broja ljudi, jer će samo jedna osoba biti dovoljna da pokrene promene i podstakne Vagu na romantiku.

Ribe

Ništa neće uništiti ovu njihovu ljubavnu sezonu. Ribeće tako i leto provesti uz romantiku i strast, što će im pružiti trenutke iskrene sreće. Kako su osetljive na tuđu nevolju i pokazuju dobrotu i empatiju, sigurno će privući i pažnju svoje srodne duše, ako je još nisu pronašle.

Strelac

Jarac

Na horizontu za Jarčeve više nema oblaka, a ova im sezona pomaže da se osećaju bolje i da se napokon opuste. Više ne oklevaju ni u zavođenju, a nije im teško ni napraviti razne lepe gestove i reći nešto lepo voljenoj osobi.

Ovan

Povratkom lepog vremena Ovnovipronalaze novi žar koji im podiže samopouzdanje. Zavodljiviji nego ikad, održavaju plamen svoje veze na životu, a možda čak nekom posebnom i priznaju svoje osećaje. Ništa neće zadržati njihove želje, no retrogradni Merkur može prouzrokovati komunikacione probleme, piše portal Msn.

(Stil.kurir.rs)

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

RIČARD GIR PREPORUČUJE: 3 budističke knjige koje treba da pročitate

Read Next

MISTERIJA ZVANA JURIJ GAGARIN: Zašto je baš on izabran za let u svemir i kako je poginuo? (FOTO)