NIKO NE MOŽE DA POVERUJE DA JE NA PRAGU 8. DECENIJE: Izgleda višestruko mlađe, a konačno je otkrila u čemu je CAKA

Slavna američka manekenka Kristi Brinkli napunila je 68 godina, dok njen izgled ne ide u prilog toj činjenici budući da izgleda veoma mladoliko, a neretko je porede i sa ćerkom. Po mnogima, ona je zapravo jedna od najlepših žena na svetu.

Manekenka često deli bjuti savete, a nedavno je otkrila šta je zaslužno za njen mladoliki izgled na kojem bi joj mnoge koleginice pozavidele.

Kristi Brinkli

Naime, glavni faktori prema njenim rečima jesu kvalitetan i dobar sad, pravilna ishrana, hidratacija kao i zaštita i nega kože.

Kristi je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila svoju bjuti rutinu.

“Ono što radite svaki dan odrediće koliko ćete biti zdravi i živahni”, rekla je ona i dodala kako je najvažnije “dobro spavati, jesti organsku hranu, ostati hidriran te negovati svoju kožu 24 sata dnevno”.

Kristi Brinkli

“Od vas sve zavisi, u vašim je rukama! To su stvari koje radim svaki dan kako bih se osećala snažnije i kako bi me podstakle kroz moje užurbane dane”, istakla je ona.

Svoju vitalnost takođe duguje i vegeterijanskom načinu ishrane, hraneći se na taj način od svoje 13. godine. Godinama se pridržavala i “dugine dijete”, odnosno dijete koja preporučuje hranu u spektru duginih boja: plavoj, žutoj, zelenoj, narandžastoj…

“Moja cela porodica i ja smo svakodnevno jeli namirnice u duginim bojama. Za ručak jedem povrće i napravim salatu, zatim dodam protein poput graha ili orašastih plodova. Večera je skoro pa ista, osim što ću možda svoje povrće staviti na testeninu od pasulja, rižu, žitarice ili kvinoju”, rekla je ona.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Mihajlović: Najveća kriza posle Drugog svetskog rata, različiti dobavljači energenata ključni

Read Next

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR: Pred Ribama težak period, Rakovi ostvaruju sve ideje, a NJIMA dolazi veliki uspeh