Nije na svakih 7 sekundi: Evo koliko puta dnevno muškarci pomisle na seks

Verovatno su svi čuli popularni mit po kome muškarci na seks pomisle svakih sedam sekundi. Ipak, da dobiju nešto precizniji odgovor na pitanje ‘koliko često muškarci, a koliko žene misle na seks’, istraživački tim sa Univerzieta Ohajo Stejt sproveo je istraživanje s 283 studenta za koje su pratili koliko puta tokom dana pomisle na hranu, san i seks.

Ispitanici su dobili male prenosne uređaje na kojima je trebalo da pritisnutu dugme svaki put kad im jedna od te tri stvari padne na pamet : muškarci su u proseku na seks pomislili 19 puta dnevno, a žene 10 puta dnevno. Zanimljivo je da su, osim o seksu, muškarci češće nego žene razmišljali i hrani i o spavanju..

Druga anketa, koju je 2019. godine sproveo OnePoll, ispitala je koliko često oba pola dele detalje o svom seksualnom životu i da li im to prijatno ili ne: rezultati su pokazali da čak  65 posto odraslih redovno deli intimne detalje i pritom se osećaju prijatno, a najčešće su o seksu razgovarali sa svojim partnerima i supružnicima (61%), s najboljim prijateljima (60%), ali i sa saradnicima (28%) i cimerima (26%).

Prema rezultatima ankete, glavni razlog za te poverljive razgovore bio je taj što je to najlakši način da dobiju povratnu informaciju o svojoj izvedbi, a eventualno i neke savete – pa se, ako je potrebno, u nekom segmentu ‘poprave’.

Ipak, bilo je i onih koji su samo hteli da se nekom pohvale o sopstvenim seksualnim avanturama (verovatno ulepšavajući događaj), a oni su svoje poduhvate u proseku podelili s četiri druge osobe, prenosi Men’s Health.

Slični tekstovi

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Porodici neočekivano na račun leglo 50 milijardi dolara, evo šta su uradili

Read Next

Zaista je lako: 2 sjajna trika da smanjite račun za struju