Nije koliko mislite: Evo koliko često SREĆNI parovi imaju seks

Na uzorku koji obuhvata više od 30 hiljada osoba, tokom poslednjih 40 godina provodilo se detaljno istraživanje, čiji su rezultati objavljivani u stručnom američkom časopisu „Social Psychological and Personality Science“.

– Istraživanje je potvrdilo da su parovi koji vode ljubav jednom sedmično puno srećniji i zadovoljniji od onih koji to čine puno češće – piše u istraživanju.

Tema istraživanja bila je intimnost između partnera, odnosno koliko je seksualni odnos povezan s njihovom srećom, zadovoljstvom i vezom uopšteno. Rezultati koje su dobili sigurno su razveselili brojne parove širom sveta.

Naime, istraživanje je potvrdilo da su parovi koji vode ljubav jednom sedmično puno sretniji i zadovoljniji od onih koji to čine puno češće ili pak onih koji se zabavljaju ispod plahti dva puta mesečno ili ređe.

Zadovoljstvo u vezi upoređeno je i s bogatstvom, odnosno prilivom novca u porodici. Pokazalo se da više novca u kući uzrokuje bolje raspoloženje i sreću, ali ipak manje od zadovoljstva koje donosi redovni seks.

Slični tekstovi

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

NEDELJNI HOROSKOP OD 31. OKTOBRA DO 6. NOVEMBRA: Blizanci sumnjaju u partnera, a NJIMA će bukvalno sve ići od ruke

Read Next

Prajs: Tražimo od Prištine potpuno odlaganje roka, a ne delimično ili u fazama