NEREDOVNI CIKLUSI: Saznajte zašto do njih dolazi i na koji način mogu da se normalizuju!

Može da se javi iz nekog potpunog bezazlenog razloga, može da ukaže na neke prirodne promene u ženskom telu kao što su trudnoća ili menopauza, a može biti i izazvan nekim hormonskim poremećajem.

Šta je to što može da pomogne u rešavanju ovog problema?

Bitno je da se hranite što zdravije – potrebno je izbaciti gazirane sokove, kao i voćne (ručno ceđene slobodno možete, ali u ograničenim količinama), slatkiše svesti na minimum – ne morate ih se odreći, zamenite ih sa zdravijom varijantom, čokoladom sa 85% kakaa, ili sa zaslađivačem kao što je stevia. Uvek možete uzeti šaku bobičastog voća i pomešati sa šoljom jogurta. Izbacite beli hleb, belo brašno, i okrenite se zdravijim varijantama – sada je izbor veći i mogu se naći odgovarajuće zamene po pristupačnim cenama. Jedite što više zelenog povrća, cveklu i šargarepu sirove, krompir i pirinač ređe, u manjim količinama.

 1. Fizička aktivnost

Kod fizičke aktivnosti je najbitnije da je imate. Bilo koju! Ali svakodnevno. Šetnja od 30 minuta dnevno je sasvim dovoljna, čak i preporučljiva. Dobra je za organizam, metabolizam, kičmu, mozak. Umesto da idete autobusom celim putem, siđite ranije i idite 2-3 stanice pešaka. Iskoristite svaki momenat koji vam se pruži da hodate. Izađite na vazduh posle ručka i napravite 5 krugova oko zgrade, ili se prošetajte po kraju. Posle obroka će vam to dodatno prijati i organizam će vam biti zahvalan.

 1. Dijetetski suplemenet

Kod izbora dijetetskog sumplementa važno je obratiti pažnju na nekoliko stvari – da li je potpuno prirodan, da li je ispitan, da li ima odobrenje Ministarstva zdravlja, da li može da izazove neke nuspojave i uvek možete da pogledate po internetu utiske korisnika. Jedan od suplemenata koji se ističe u ovoj branši jeste Folinomel. Korisnice širom sveta imaju izuzetno pozitivne utiske i komentare na njegovu delotvornost.

Folinomel, hangar

Proizvod je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine).

Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola, melatonina, kao i folnu kiselinu, i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u regulisanju menstrualnih ciklusa, lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindrom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma.

Folinomel:

 • Reguliše menstrualne cikluse
 • Promoviše ovulaciju
 • Pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj
 • Smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći
 • Snižava insulin i glukozu
 • Snižava holesterol
 • Snižava upalu
 • Rešava problem mioma na materici
 • Rešava problem nervoze kao i prekomerne težine
 • Smanjuje potrebu za određenim namirnicama

Ukoliko rešite da pobedite ove hormonske tegobe prirodnim putem i poboljšate svoje zdravlje, Folinomel možete naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni 2.990 rsd za 20 kesica. * Dostava je besplatna.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

EVO ŠTA ĆE SE DOGODITI AKO POPIJEMO JOGURT NAKON ISTEKA ROKA TRAJANJA!

Read Next

POEZIJA ZMAJA U ČAST NIKOLI TESLI: Zbog ovih stihova najveći genije je zaplakao i poljubio ruku velikom pesniku!