Nekada ‘Planina’, danas ‘Brdo’: Glumac iz “Igre prestola” smršao 50 kg (foto)

Glumac Hafthor „Thor“ Bjernson proslavio se ulogom Planine u seriji „Igra prestola“, a sada se svi šale da je postao Brdo. Iako ga je pomalo zastrašujući izgled i neverovatna snaga učinili prepoznatljivim u celom svetu, ovaj Islanđanin je odlučio da smrša i napornim treninzima skinuo čak 50 kilograma.

Tor je tokom pet sezona u seriji „Igra prestola“ glumio zapaženog, ali uglavnom tihog Gregora Kleganija, lika koga su zvali „The Mountain“.

Bio je to lik koji samom pojavom tera strah u kosti, poznat po snazi, visini, a takođe i brutalnosti, a Bjornson se fizički potpuno uklopio u tu sliku „Planine“.

Nakon što se povukao sa takmičenja za najjačeg čoveka 2020. godine, Bjornson je napravio promenu u karijeri, pa je usledio njegov bokserski debi, zbog čega je smršao 50 kilograma.

Objavom na Instagramu poručuje da se ne treba šaliti ni sa njim „mršavim“.

[embedded content]

Bjernson na jutjub stranici pokazuje neke od svojih treninga, priča šta tačno radi u teretani, kao i kako se svakodnevno hrani.

Takođe, za obožavaoce je snimio kako izgleda jedan njegov dan, priznavši da je bio „iscrpljen“ i „umoran“ tokom većine svojih treninga, ali je rekao je da je zadovoljan kako se završio njegov fitnes plan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Recept za bračnu sreću: Ovakvi parovi imaju najbolji brak

Read Next

Neobjašnjiv fenomen: Soliter počeo da se trese, a zemljotresa nije bilo (video)