NEDELJA PRED NAMA ĆE BITI TURBULENTNA ZA OVA 3 ZNAKA: Ruski astrolog upozorava-vodite računa,zvezde vam nisu naklonjene!

Čuveni ruski astrolog upozorio je nepovoljne aspekte koji će najviše pogoditi tri horoskopska znaka.

Neki horoskopski znakovi će se od poslednjeg dana maja, pa u narednih sedam dana suočiti sa velikim problemima, ne samo na polju ljubavi, več i zdravlja, upozorio je čuveni ruski astrolog Pavel Globa. Evo koji su to znakovi u riziku…

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca u ovom periodu – od 31. maja do 6. juna – ne bi trebalo da preuzimaju a sebe nee veće poslovne obaveze. Prema astrologu, svi projekti će biti bez uspeha, bez obzira na to koliko su im idej dobre. Što se tiče zdravlja, preporuka je da se u ovom periodu nikako ne leče “na svoju ruku”. Ako je potrebno, obavezno neka se jave lekaru jer u bliskoj budućnosti Blizancima mogu da počnu da smetaju glavobolje. Nepovoljan dan je 3. jun.

Rak

Rak bi trebalo da se malo osam u ovom periodu. Samo privremeno “samovanje” će ih zaštititi od ozbiljnih sukoba. Rakovi treba da budu oprezni i razboriti, da odmere svoje reči, a takođe da ne daju razloga drugima da tračare. Osim toga, pripadnicima ovog znaka se savetuje da obave sveobuhvatan lekarski pregled. Ovo se posebno odnosi na one koji pate od srčanih bolesti ili vaskularnih patologija. Nepovoljan dan je 5. jun.

POČINJE PERIOD LUDAČKE SREĆE ZA OVE ZNAKOVE: U narednih 5 godina nizaće samo uspehe na svi životnim poljima!

Portret, umetnički portret, Devojka

Devica

Za Device je ovo veoma težak period. Verovatno će se suočiti sa nizom optužbi voljene osobe. Međutim, poštenje, izdržljivost i pridržavanje principa biće najbolje oružje u takvom trenutku. Device bi trebalo da budu oprezne zbog povreda: postoji velika verovatnoća da se spotaknu i padnu iz vedra neba. Nepovoljan dan je 2. jun.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

VODEĆI MEJKAP TREND ZA LETO 2021. GODINE: Ovaj način šminkanje je zaludeo žene širom sveta! (FOTO)

Read Next

MISTERIOZNA SMRTI AMELIJE ERHART (40): Muž je angažovao vidovnjaka da je nađe, čuli su njeno zapomaganje preko radija!