NE POPUŠTAJTE SVOJIM SLABOSTIMA: Recept Mirjane Karanović za zdrav, dug i ispunjen život!(FOTO)

Jedna od najvoljenijih srpskih glumica, dobitnica Dobričinog prstena i od nedavno članica Beogradskog dramskog pozorišta, Mirjana Karanović otkriva da je još pre dve decenije shvatila da samo od nje zavisi koliko će trajati, posebno na sceni. Dramska umetnica prati svoje zdravlje, osluškuje telo i s godinama je naučila da prepozna šta je to dobro za nju, a šta nije.

– Nisam više mlada da bi mi život bio nepoznat. Znam sebe, ko sam, šta je dobro za mene. Učila sam to godinama, polako uspostavljala svoj sistem u kojem mi je udobno, ali ne previše. Važno je da se ne opustimo previše u svojoj udobnosti, istakla je glumica u intervjuu za Gloriju.

Moramo imati neke ciljeve, zadatke, neprijatnosti koje treba da rešimo, tvrdi Mirjana.

– Moramo napregnuti mišiće. Vežbanjenije lako. Traži određenu snagu volje, da se fokusirate na ono što je bitno, a ne na to koliko se zadišete i onda pomislite kako biste najradije da sednete i da se više ne bavite time. Kao i kada prolazite pored pekare, najradije biste progutali sve što je unutra jer to tako lepo miriše. Ali, onda to ipak ne uradite. Prođete pored pekare, odete kući i pojedete jabuku.

Glumicaveruje da je borba za zdravlje borba za sopstvenu ličnost, integritet, za to da budete osoba kakva želite da budete, da budete osoba koja vam se dopada.

– Želim da se dopadam sama sebi, želim da budem zadovoljna sobom. Zato ne popuštam previše svojim slabostima. Dozvoljavam im da imaju mali prostor u mom životu, ali ne preveliki.

(Stil.kurir.rs)

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

TREND FARABANJA KOSE KOJI SE VRATIO IZ 90-IH IZGLEDA JOŠ BOLJE NEGO PRE: Osvežite svoju kosu sa samo nekoliko pramenova!

Read Next

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MAJ: Možete da očekujete da ćete uspešno rešiti probleme!