Ne morate više koristiti peglu: Ubacite samo jednu stvar u veš mašinu

Ako nemate mašinu za sušenje veša, koristiti mešavinu vode i alkoholnog sirćeta

Ova žena predlaže iznenađujuće jednostavno rešenje za brzo ispravljanje izgužvane odeće.

Odlično ispeglana odeća donosi našem spoljašnjem izgledu izvesnu dozu kredibiliteta. Ali, svakodnevno peglanje oduzima dosta vremena. Ispostavilo se da postoji veoma jednostavan način peglanja odeće ili barem uklanjanja sitnih nesavršenosti koje je ponekad teško ispeglati.

Kada je vaš odevni predmet malo izgužvan, ne znači da treba odmah da izvadite dasku za peglanje. Ova žena predlaže iznenađujuće jednostavno rešenje za brzo ispravljanje izgužvane odeće.

Evo kako se to radi:

Slični tekstovi

Stavite čistu odeću, spremnu za peglanje, u mašinu za sušenje veša. Ubacite u nju 3 kocke leda Izaberite režim sušenja i ostavite mašinu da radi 15 minuta. Nakon toga, kada izvadite odeću, ona će izgledati kao da je ispeglana peglom. Para od topljenja leda će brzo i lako ispeglati odeću.

Ako nemate mašinu za sušenje veša, koristiti mešavinu vode i alkoholnog sirćeta.

Sirće odlično omekšava tkanine. Mešavina sirćeta i vode u jednakim količinama, bez problema ispravlja bilo koju tkaninu. Napravite mešavinu (1:1), sipajte je u raspršivač. Uzmite izgužvanu stvar, i polako i ravnomerno pripremljenu tečnost prskajte po njoj.

Neko vreme stvar će biti vlažna. Ali, kada se osuši dobiće svež izgled, a što je najbitnije odeća će biti bez neravnina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Atanasković: “Geoks“ ulaganja države vratio duplo, radnici neće ostati na ulici

Read Next

Dačić: Srbija će Iranu donirati 50.000 doza Sputnjika V