Ne morate koristiti skupa sredstva za čišćenje: Uz ovaj trik WC šolja zablistaće!

Želite da mrlje sa WC šolje što pre nestanu? Moguće je, evo kako…

Kada je dno u vašem kazančetu metalno ono vremenom počne da ispušta boju gvožđa i voda u kazančetu postaje narandžasta. Ako se takva voda još pomeša sa kamencom dobićete narandžaste fleke oko ruba wc šolje koje skoro nijedno sredstvo neće moći da ukloni, piše Lepa & srećna.

Za ovaj trik za kojim su domaćice širom sveta oduševljene potrebno vam je da u kući imate papir od ubrusa i alkoholno sirće.

Za početak izbacite koliko je moguće vode iz wc šolje kako voda ne bi narušila dejstvo sirćeta. Natopite ubruse sirćetom i prilepite ih na rub wc šolje, preko fleka. Tako natopljene ubruse ostavite da stoje 2 sata, a ako je fleke teško ukloniti onda ostavite natopljen papir u wc šolji da prenoći. Kada fleke nestanu uklonite papir i isperite wc šolju.

Možda se pitate zašto jednostavno ne bi sipali sirće, bez papira, u wc šolju i tako uklonili fleke, ali to ne bi dovelo do rezultata. Kada sipate sirće u wc šolju ono će da sklizi na dno i samo će za trenutak preći preko fleka, a kada je natopljen papir preko njih 2 sata, onda će fleke sigurno nestati i svu prljavštinu će sirće izvući.

Slični tekstovi

Oni koji su isprobali ovaj super trik kažu da je vrlo jednostavan i super efikasan, a što je najvažnije potrebno vam je samo par minuta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Eksperiment uspeo, ova država prelazi na četvorodnevnu radnu nedelju

Read Next

Zdravlje u jednoj šoljici: Kafa je SPAS od ovih bolesti!