NE DAJ BOŽE DA BUDE KAO DARA BUBAMARA: Željko Šašić uplašen zbog ćerkine plastične operacije!

Ispostavilo se da je Sofija Šašić išla na operaciju nosa, a kako kaže njen otac, ovo nije prva njena intervencija te vrste.

On je otkrio da je Sofija nos operisala iz zdravstvenih razloga.

– Sofija je imala devijaciju nosa koju je operisala već drugi put, prvi put se valjda nešto iskomplikovalo, ali najbolje bi bilo da pitate nju. Nisam protivnik estetske hirurgije, ali da to bude u granicama, da korekcije budu neke minimalne – rekao je on za domaće medije, a onda dodao i da se uplašio kada je video kolike grudi ima koleginica Dara Bubamara, pa je zbog toga strahovao kada je Sofija išla na operaciju.

– A šta misliš da mene moja ćerka sluša? Ma ne zezaj, molim te! Ne daj Bože da bude kao Dara.Vi znate da sam se ja svojevremeno uplašio kada je Dara pokazala svoje grudi, posle sam se nekako navikao i sad mi je sve to super, postane nekako normalno vremenom. Neka stavlja ko šta voli, svi smo kolektivno poludeli – rekao je Šašić za medije.

On se zatim osvrnuo na koleginicu Daru, a i dalje se pita zbog čega joj je trebalo da uradi tolike grudi.

– Žao mi je Dare. Bila je smerno dete, simpatično, ne znam šta se sad dešava s njom? Pokušava da se utrkuje s klinkama koje su 20 godina mlađe. Žena ima tri glave s onolikim grudima – rekao je on za “Svet”.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Tabaković: Na rast inflacije utiču pritisci sa globalnih tržišta, nema razloga za strah

Read Next

KOSMONAUT GODINU DANA OSTAO “ZABORAVLJEN” U SVEMIRU: Kada se vratio, njegova zemlja više nije postojala! (VIDEO)