NATALIJA JE BILA KONOBARICA KAD SE BEZ RAZMIŠLJANJA UDALA ZA MOĆNOG ŠEIKA: Rodila mu dete, a onda se gorko pokajala

Svi znaju Dubai kao igralište za bogate, matičnu bazu milionera iz celog sveta. To je dom drevne pustinjske kulture, ali trenutno prolazi kroz transformaciju, zbog zapadnog uticaja i modernizacije. Zbog luksuznog načina života koji nudi, Dubai je postao jedna od najatraktivnijih destinacija.

Takođe, poznato je da devojke iz Evrope masovno odlaze u Dubai kako bi obezbedile život udajom za bogate šeike koji pored sebe već imaju nekoliko žena, budući da je poligamija kod njih dozvoljena.

Priča Natalije Alijeve iz Belorusije, koja se udala za nećaka vladara Dubaija najbolje prikazuje način na koji dolazi do tog čina. Naime, 2007. godine Natalija je bila angažovana kao konobarica u jednom hotelu u Minsku. Tada su se u glavnom gradu Belorusije održavala takmičenja u streljaštvu, a počasni gost je bio šeik Said bin Maktum al Maktum.

Dubai
foto: Profimedia

Pre nego što će krenuti na otvaranje takmičenja, član vladajuće porodice Ujedinjenih Arapskih Emirata, poželeo je da se osveži, pa je naručio da mu u sobu donesu sok od pomorandže. Desilo se da je Natalija bila u smeni i ona je bila ta koja je donela piće princu.

Ljubav između njih dvoje je odmah planula, a zgodan Arapin se uopšte nije dvoumio: bez Natalije se neće vratiti kući. Nedelju dana kasnije, nećak vladara Dubaija zamolio je Natalijine roditelje da im daju blagoslov za ovaj brak, što su oni i učinili.

Ubrzo je san postao java

Nakon što je tajno potpisao ugovor u Minsku, par je otišao u Dubai. Tada je Natalija konačno shvatila u kakvoj se bajci nalazi. Odmah su joj uručeni ključevi od vile sa 1.788 soba i 257 kupatila, potpuno optočenoj u zlatu, dobila je ličnog vozača i ormare krcate luksuznom odećom.

I sve bi bilo i više nego sjajno, da nije bilo jedne sitnice… Natalija je šeiku bila druga žena. Njegovi rođaci su ipak toplo prihvatili Nataliju, uključujući i prvu ženu, Saidu bin Maktum al Maktum, koja ju je radosno dočekala.

Nakon luksuznog venčanja u Dubaiju, Natalija je prešla u islam i počela da nosi ime Ajša al Maktum. Prošle su godine, ona je rodila ćerku po imenu Alija, a koju je otac naprosto obožavao. Natalija i šeikova prva žena su imale sjajan odnos, zajedno su odgajale decu, ali vremenom je romansa sa princom počela da bledi.

Iako je preuzela veru, Natalija nije mogla da se pomiri s tim da u muslimanskoj zemlji žene praktično nemaju pravo glasa. Različiti mentalitet i vaspitanje doveli su do toga da se 2015. šeik oženio sa trećom ženom. Onda su stvari postale još gore. Ljubav je izbledela, a ostao je samo zlatni kavez u kom je Natalija boravila…

[embedded content]

Sada živi praktično samo sa ćerkom. Šeik se stara da ima sve što poželi, ali se praktično i ne viđaju. Ona i ćerka izlaze u šetnju samo do 16 h, a posle se povlače u svoje odaje jer su temperature u Ujedinjenim Arapskim Emiratima ekstremno visoke.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

SLUČAJNO JE PRESEKAO KOŠNICU, A ONDA GA JE IZUJEDALO 20.000 PČELA: Evo kako je pukom srećom uspeo da preživi pakao

Read Next

Ne treba vam izbeljivač za savršeno belu boju veša: Samo stavite 1 sastojak u veš mašinu i gledajte čudo