NAŠA PEVAČICA JE SA 115 SMRŠALA NA 63 KILOGRAMA: “Sa ovim jelovnikom čuda su se desila. Za 6 meseci sam se prepolovila”

Pevačicu Anicu Milenković pamtimo još od devedesetih godina kada je otpevala hit “Lančić”.Savršenog glasa i sa ženstvenom linijom, Anica je bila odraz “prave žene”, kako se to popularno kaže kod nas.

Ali pevačica je na vrhuncu karijele odlučila da se preseli u Ameriku i tada je uspela da ugoji, pa je u jednom momentu imala i 115 kilograma.

“U prvoj trudnoći sam se mnogo ugojila jer sam se opustila. Do tada sam trenirala i pazila šta jedem jer sam sklona gojenju. Kada sam pre 12 godina rodila ćerku Barbaru, uspela sam da oslabim, a onda je usledila druga trudnoća. Opet sam smršala, ali je moj sin Filip rođen bez sluha i ugradili su mu implant kada je imao godinu dana. Zbog njegovih operacije i stresa počela sam naglo da se gojim”, rekla je Anica

Kada joj se sin Filip oporavio, pevačica je rešila da se posvetila sebi. Za šest meseci je uspela da promeni život i vrati liniju do savršenstva.

“Pila sam razne preparate, držala sam dijete, išla kod lekara, ali sam brzo odustajala. Po preporuci prijatelja, 2018. godine došla sam do nutricioniste i fitnes trenera Klaudije Ademi. Rekla sam sebi: “Sve sam probala, ne košta me ništa da probam i sa njom. Tada je počeo da mi se menja izgled, ali i život. Sa njenom ishranom sam za kratko vreme, od juna do decembra sa 115 kilograma spala na 63. Želim da imam 58 kilograma i idem ka tom cilju”, objašnjava Milenkovićeva.

Pevačica kaže da joj je bilo teško i da je razmišljala da odustane.

“Nisam mogla bez hleba i slatkog, ali posle prvih sedam dana nisam više imala problem. Najgora su prva tri dana novog režima. Htela sam da odustanem, ali je Klaudija stalno bila uz mene, nije mi dozvoljavala. Kada sam posle tri dana videla koliko sam se osećala dobro i primetila da više nisam naduta i nemam glavobolje, nisam ni pomišljala da odustanem. Kada se danas pogledam u ogledalo, vidim zdravu ženu lepog izgleda i znam da više neću dozvoliti da se to promeni”, izjavila je pevačica

Jelovnik koji praktikuje pevačica je jednostavan. Za doručak jede omlet ili dvopek sa marmeladom a ponekad i ovsene pahuljice. Dok za ručak jede meso i salate, a obrok za večeru je supa.

Pevačica Anica Milenković započela je sjajnu karijeru krajem osamdesetih godina, a tokom 90-ih je postala jedna od poznatijih i plaćenijih pevačica kod nas. Proslavila se hitom “Na lančiću ime tvoje”, iako je prošlo puno godina od tad, Srbija je još uvek nije zaboravila.

2007. godine otišla je na turneju po Americi i odlučila je da se više ne vrati. Danas živi na Floridi i sama podiže sina Filipa i ćerku Barbaru. Osim pevanjem, bavi se i drugim poslovima.

Anica održava stanove i kuće, radila je kao nadzornik spremačica u jednoj banci, a takođe i brine o starim ljudima.

[embedded content]

NE PROPUSTITE

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Objavljene nove cene goriva – benzin jeftiniji za tri dinara, dizel za dinar i po

Read Next

KRALJICA ELIZABETA II POSEDOVALA JE MNOŠTVO KRUNA I TIJARA: Oni će naslediti arsenal njenog dragocenog nakita