NAŠA GLUMICA IMA TROJE DECE, 44 GODINE I TELO ZATEGNUTO KAO STRUNA: Ovo je tajna besprekornog izgleda Milene Vasić!FOTO

Kažu da su godine samo broj, a i dame se ne pitaju koliko su svećica ugasile na poslednjoj rođendanskoj torti. Međutim, kada neko ima zategnuto telo poput Milene Vasić, onda njoj u prilog ide činjenica da ima 44 godine i da je rodila troje dece. Poznata glumica priznaje da se vodi devizom “u zdravom telu zdrav duh”, pa se u slobodno vreme posvećuje fizičkim aktivnostima. Za dobru zabavu ne treba joj mnogo, ponekad čak ni društvo, dovoljna joj je daska za sup. Tokom većeg dela leta boravi na Savi i Dunavu.

Mileni deca često prave društvo i tokom boravka na reci, gde se prepušta supovanju.

‒ Stariji sin i ćerka odlično voze, dok najmlađi Lav još ne može da stoji na dasci, pa sedi pored mene i sjajno se provodi. Često veslam i sa prijateljima.

Sama idem kad mi je teren nepoznat i nisam sigurna kako bi se snašli neiskusni veslači. Tek kad sve istražim, povedem i druge da zajedno uživamo. Ima dana kada mi prija da se osamim, a kažu da se u samoći i dokolici rađaju najbolje ideje.

Priznaje da se više i ne seća kada je otkrila supovanje, ali je sigurna da je to bila ljubavna prvi pogled. Uz smeh nam je otkrila da joj je drugarica sa kojom je nedavno vozila rekla: “Ti se na vodi snalaziš kao da si na asfaltu”.

‒ Vožnju na dasci svojevremeno sam probala na moru i oduševila se. Brzo sam ušla u štos jer ova aktivnost ne zahteva specijalnu pripremu, niti vrhunsku kondiciju. Najvažnije je uspostaviti ravnotežu i pronaći fokus, gleda se napred, nikada dole. Balans se na početku postiže blago savijenim kolenima, a onda čitavo telo radi za tebe jer je svaki mišić maksimalno angažovan.

Iz ovih reči lako se može zaključiti u čemu je tajna Milenine odlične linije, ali i preplanulog tena.

‒ Na vodi se najlakše crni, pa koristim kreme sa visokim faktorom zaštite. Što se tiče linije, ne mogu da kažem da je ovo sve čime se bavim. Idem na plivanje, vozim bicikl, a pešačenjemi je glavna stavka. Trudim se da svakog dana pređem najmanje 10.000 koraka, aplikacija koju imam na telefonu revnosno me opomene ako ne ispunim normu.

(Stil.kurir.rs)

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

UŽIVAJTE U SVOM OMILJENOM KUTKU: Samo jedan detalj učiniće vaš prostor potpuno drugačijim!

Read Next

GAJITE LIMUN OD SEMENA DO DRVETA: Rađaće gde god da živite!