Naručila pohovanu piletinu, pa se šokirala kada je videla šta je dobila umesto mesa

Jedna devojka je naručila  hranu iz restorana Jollibee na Filipinima, ali kad je njena narudžbina stigla i kada je zagrizla prvi komad, pronašla je nešto zaista uznemiravajuće, piše Miror.

U objavi na Fejsbuku Alike Perezje je objasnila: “Ovo je nešto tako frustrirajuće. Naručili smo iz Jollibeeja preko Graba. Naručili smo piletinu za sina, ali dok pokušavala da mu je nasečem, shvatila sam da je vrlo teško iseći je. Pokušala sam rukama da je prepolovim i na moje iznenađenje, dočekala me je kuhinjska krpa. Ovo je stvarno uznemirujuće… Kako, dođavola, ubaciš krpu u testo i čak je ispržiš!?”

Takođe je rekla da je uvek mislila da su priče o ljudima koji pronađu bizarne stvari u svojoj hrani izmišljene, ali sada shvata da sve to stvarno može svakome da se dogodi. Dodala je i da je ova krpa bila u kontaktu s uljem i brašnom u restoranu i da se zapravo i ne zna koliko je hrane imalo dodira s tom krpom.

Slični tekstovi

Njena objava brzo je postala viralna, a mnogi su ostali šokirani ovim propustom restorana. Jollibee je brzo nakon toga izdao saopštenje u kojem je objasnio da je ta lokacija sada zatvorena na tri dana da bi se proverili postupci pravljenja hrane ali i ispitali radnici. Takođe su se izvinili zbog ovog incidenta i rekli da se nadaju da će vratiti poverenje svojih kupaca sprovođenjem potrebnih koraka kako bi njihova hrana opet bila bezbedna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Mislite da ste božji dar ženama: Samo pravi muškarac ima ovih 9 osobina

Read Next

Novi udarac za Trampa: Zabranjen na najmanje dve godine na Fejsbuku