NAPUŠTENA PLEJBOJ VILA I DALJE SVEDOČI O RASKALAŠNIM ŽURKAMA: Centralno mesto je bazen čiji tuneli vode do spavaćih soba

Smeštena visoko na brdu iznad grada Čatanuga u Tenesiju, ova misteriozna vila doživela je svoj fijasko jako brzo nakon izgradnje. Napravljena je po zamisli tajkuna Bilija Hala, koji je bio poznat kao vlasnik nekoliko striptiz klubova. Raskošna kuća u tiki stilu izgrađena je 1972.

Vizija vlasnika bila je prostrana vila sa luksuznim mermernim kupatilima, salonima sa ogledalom i centralnim delom kuće koji je bio rezervisan za ogroman bazen u obliku plejboj zecasa popločanim tunelima koji vode do raskošnih spavaćih soba.

Centralni deo kuće bio je rezervisan za veliki bazen

Bili je angažovao arhitektu Eda Bola da dizajnira kuću, za koju je trebalo 14 meseci da se izgradi, a Hal je proslavio njen završetak ekstravagantnom kućnom žurkom.

Celo imanje prostiralo se na 5.600 kvadratnih metara, a prostor je bio impesivan, sa zidovima obloženim mermerom koji uokviruju velika lučna ogledala od poda do plafona.

U narednih 12 meseci nakon otvaranja, vila je bila “domaćin” brojnim svingerskim zabavama i večerama.

Vila je bila predviđena za svingerske žurke

Uprkos glasinama koje su se širile o prirodi ovih okupljanja, jedva da postoje fotografije iz perioda kada je vila okupljala sam krem tadašnjeg društva na raskalašnim zabavama.

Hal je dizajnirao kuću za zabavu – zgrada je imala nekoliko velikih barova, uključujući i ovaj sa prekrasnim mermernim pultom i slavinama od kristalnog stakla.

Vila se prostirala na 5.600 kvadratnih metara

Šta je dovelo do toga da Hal napusti svoj dom iz snova samo godinu dana nakon što je izgrađen?

Hal je zbog sumnjivih poslova i utaje poreza odveden pre sud, a ubrzo nakon podizanja optužnice osuđen je na dvadeset godina zatvora. Bili je preminuo 2008. godine od raka, a vila je prepuštena zubu vremena i provalnicima koji su u njoj pronašli trenutni dom.

Kuća je stavljena na prodaju 2014. godine. Do 2015. godine kuća je bila ozbiljno vandalizovana, a imanje je na kraju zaplenio grad Čatanuga zbog neplaćenog poreza.

Vlasnik je završio u zatvoru, a vila je zaplenjena od strane grada

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

Sa uličnih tezgi na internet, procvetao virtuelni šverc

Read Next

Ova žena GODINAMA nije izašla iz kuće od sramote: Lekari ne mogu da joj pomognu (video)