NAKIT UNIKATNOG DIZAJNA: Dopunite stajling na ovaj kreativan i jednostavan način!

Nema lepšeg osećaja nego kad zadovoljne krenete na posao, kafu ili u šetnju, a za to vam je potrebno samo da uklopite omiljenu ogrlicu ili minđuše. Izaberite idealan model ručno rađenog nakita za sve vaše odevne kombinacije!

Black Frida je nova kolekcija narukvica izrađena od pamučnog kanapa i priveska od nerđajućeg čelika. Može da se podešava i prati veličinu vašeg ručnog zgloba. Izaberite da li Vam više pristaje crna ili crvena, a svaki privezak je poseban i prelep. Pogledajte Infinite heart, Angel, Red elephant i izaberite onaj koji Vam se najviše dopada. Po ceni od samo 600 rsd neka od ovih narukvica može biti Vaša. Poručite online OVDEili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Frida nakit, Frida narukvice, Black Frida
Frida nakit, Frida narukvice, Black Frida

Frida nakit, Frida narukvice, Black Frida

Stena minđuše su u zlatno braon boji, sa belom bisernom kuglicom na vrhu i zlatnom kuglicom ispod nje. Na kraju je braon kamenčić sa crnim reljefom. Upakovane su u kutijicu koja prati nijanse modela, pa mogu biti fantastičan poklon za neku dragu osobu.

Frida nakit, Frida minđuše

Planeta minđuše su još jedan predivan aksesaor izrađene sa puno ljubavi i stila. Elegantne su i za svaku priliku. Maštovite su i mogu dobro da se uklope uz svaki drugi nakit. Ovaj model ima dve male bele biserne kuglice jednu ispod druge i veću kuglicu boje srebra na kraju. Poručite ih OVDEpo ceni od samo 490 rsd ili pozovite 011/4420-502.

Frida nakit, Frida minđuše, Hangar nakit

Rose Angel ogrlica je od pozlaćenog lančića sa pozlaćenim priveskom, dužine 50 cm. Slaže se uz sve odevne kombinacije, poslovne, večernje, šik, praznične. Komad ovakvog nakita na Vama i nijedan Vam više neće biti potreban. OVDE poručite ovu prelepu ogrlicu po ceni od 1.690 rsdili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.

Frida ogrlice, Frida nakit

Silver infinity je još jedna prelepa ogrlica koja će ukrastit i dopuniti Vaš stajling. Dajte odeći i svom stilu lični pečat i poručite je OVDEpo ceni od 1.690 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

Frida ogrlice, Frida nakit

Celokupan asortiman predivnog nakita pogledajte klikom OVDE.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Momirović za RTS: Polako podižemo vazdušni saobraćaj, uveren sam da će se letovati kao pre pandemije

Read Next

SAMO OVAKO ĆETE IMATI NEGOVANU KOSU I SAVRŠENE LOKNE: 10 pravila koja morate da poštujete kada koristite figaro! (FOTO)