NAKIT KOJI VAS ČINI POSEBNOM: Izaberite ručno rađene komade pravljenje s ljubavlju!

Ručno rađen nakit daje neku posebnu draž, jer se svakom komadu pristupa sa puno ljubavi i truda. Izabrali smo najtraženije modele ove sezone koji mogu da obraduju Vas ili neku Vama dragu osobu. Upotpunite svaku odevnu kombinaciju ogrlicom, minđušama ili narukvicom i budite jedinstvene i originalne!

Romantic heart ogrlica rađena je od Murano stakla i voskiranog kvalitetnog kanapa. Tehnika izrade ovih privezaka zove se Milion cvetova, iliti Milion Flores. Murano staklo je mozaički proizvod koji ima cvet, zvezdu, krug ili ovalni ornament različitih nijansi u svom preseku. Vodeći je izvozni proizvod Venecije i najpoznatije je staklo u Evropi. Dužina Romantic heartogrlice je 20cm, a privezak je bele boje u obliku srca sa šarenim cvetovima na sebi. Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 490 rsd.

Frida nakit

Zvezda minđuše su još jedan predivan aksesaor izrađene sa puno ljubavi i stila. Elegantne su i za svaku priliku. Maštovite su i mogu dobro da se uklope uz svaki drugi nakit. Ovaj model napravljen je od posrebrene žice u obliku spirale i kamenčića u obliku zvezde na kraju. Poručite ih OVDEpo ceni od samo 490 rsdili pozovite 011/4420-502.

Frida nakit, Frida minđuše

Black Frida je novija kolekcija narukvica izrađena od pamučnog kanapa i priveska od nerđajućeg čelika. Može da se podešava i prati veličinu vašeg ručnog zgloba. Izaberite da li Vam više pristaje crna ili crvena, a svaki privezak je poseban i prelep. Pogledajte Infinite heart, Angel, Red elephant i izaberite onaj koji Vam se najviše dopada. Po ceni od samo 600 rsd neka od ovih narukvica može biti Vaša. Poručite online OVDEili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Frida nakit, Frida narukvice, Black Frida
Frida nakit, Frida narukvice, Black Frida

Frida nakit, Frida narukvice, Black Frida

Rose Angelogrlica je od pozlaćenog lančića sa pozlaćenim priveskom, dužine 50 cm. Slaže se uz sve odevne kombinacije, poslovne, večernje, šik, praznične. Komad ovakvog nakita na Vama i nijedan Vam više neće biti potreban. OVDEporučite ovu prelepu ogrlicu po ceni od 1.690 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.

Frida ogrlice, Frida nakit

Golden cloverogrlica je takođe urađena od pozlaćenog lančića, sa pozlaćenim priveskom i dužine je 50 cm. Lako se uklapa u bilo koji stil i daje mu posebnu draž. Cena ove ogrlice je 1.690 rsd, a možete je naručiti klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Frida nakit

Silver vitrage je set sastavljen od ogrlice i narukvice od rodijumiziranog lančića i rodijumiziranog priveska sa kubičnim cirkonijem. Dužina ogrlice je 50 cm, dok je narukvica podesiva. Cena ovog seta je 3.300 rsd, a možete ga naručiti klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

Frida nakit

Celokupan asortiman predivnog nakita pogledajte klikom OVDE.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

ČUDOTOVORNI KOKTEL MLADOSTI: Prkosite vremenu uz magičan recept čuvenog ruskog lekara

Read Next

MEGAN MARKL SE KUNE U OVE BJUTI TRIKOVE: Vojvotkinja otkrila kako održava mladolik izgled i fit formu!