NAJVEĆE TAJNE SVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA: Ni za živu glavu ih neće otkriti!

Svako ima neke pretpostavke o horoskopskim znakovima, pa se na primer za Bikove kaže da su tvrdoglavi, a za Lavove da obožavaju pažnju drugih.

Međutim, svaki astrološki znak skriva mnogo više od onog što se može videti na prvu loptu, jer svi imamo svoje tajne i nesigurnosti s kojima se borimo kroz život.

Ovan

Ovaj znak zodijaka je večiti borac za svoje mišljenje- to je ono što svet vidi, jer mu tačno strastveno pokazujete. Međutim, tajna Ovnova je da duboko u sebi uopšte nisu tako samouvereno kako deluju– ni izbliza te se osećaju kao najveći svetski prevarant.

Bik

Bikovi teže sigurnom i stabilnom domu i uživaju u tome. Međutim, predanom trudu, radu i razmišljanju, njihova tajna je što duboko u sebi misle da ne čine sve što mogu i da je osmeh koji nose na licu samo maska.

Blizanci

Duša svake zabave i pokretač komunikacije, ovaj znak horoskopa podstiče sve oko sebe da prihvate svoju prirodu i budu ono što jesu.

Međutim,  njihova tajna je što za sebe misle da im je život često pred raspadom, a što se više trude da prigrle svoju prirodu, to stvari idu gore.

prolece, Proleće, Devojka, Žena

Rak

Iako imate urođene roditeljske veštine i čvrsto verujete u izgradnju snažnih porodičnih korena, cela ideja tradicionalne porodice i tradicionalnog života za vas je velik izazov, koliko god se isplatilo najveća im je tajna da zapravo ne žele da imaj udecu.

Lav

Svi ih gledaju kao osobu punu samopouzdanja koja hrabro govori i deluje baš onako kako se oseća, ali njihova tajna je da zapravo žele jednostavniji život s manje drame i poteškoć, pa su iza kulisa jednostavna osoba s jednostavnim potrebama.

Devica

Analitički i racionalni, oni su odani partneri i prijatelji. Međutim, iako svima pomažu, njihova tajna je da znaju kako da dozvole drugima da im pomognu a da se za to ne osećaju loše ili posramljeno.

Vaga

Vage su stvorene za postizanje reda i sklada, kako u svom životu, tako i kod  bližnjih. Ali velika tajna je što osećaju da su jako daleko od onog za šta se zalažu i predstavljaju. Takođe, veruju da im život zapravo haos, a ne harmonija.

Devojka, Portret

Škorpija

Iako su poznati kao magnet za ljude, tajna pripadnika ovog znaka je da često samo ‘trpe’ druge, odnosno teže za samoćom i obožavaju da vreme provode sami, onako kako oni žele, egoistično.

Strelac

Poznati su kao veliki  sanjari i skloni preuzimanju rizika, veoma vole avanture. Njihova tajna je da su u stalnom strahu i mnogo brinu – da li su negde pogrešili, da li su doneli pravu odluku..

Ne shvataju da je sve u životu privremeno, a kajenje ostaje.

Jarac

Jarčevima se život svodi na dugoročne ciljeve i planove, koje često nameću i drugima.

Ali, njihova tajna je da bi često voleli da budu spontaniji i manje opterećeni, ali ne znaju kako.

proleće, devojka

Vodolija

Veliki su borci za istinu i pravdu, ali od svih skrivaju tajnu – a to je da ih ta borba iscrpljuje i umara.

Zbog toga se ponekad bore samo ‘reda radi’ i jer se to od njih očekuje, ili pak da bi pronašli svoj smisao koji su izgubili usput.

Ribe

Ribe su veliki sanjari, a ako neko od njihovih bližnjih pati, oni žele da im zaleče rane.

Međutim, kriju jednu tajnu od drugih, a to je da su pode ogromnim pritiskom svakog dana da ostvare ono o čemu sanjaju i leče tugu svoje porodice i prijatelja.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. MAJ: Očekuje vas finansijski dobitak kojim ćete biti zadovoljni!

Read Next

ZAŠTO NIKAD NE TREBA NAZDRAVLJATI ČAŠOM VODE: Evo šta ste time poželeli i sebi i drugoj osobi!