NAJUPORNIJE KOŽNO OBOLJENJE: Saznajte na koji efikasan način možete da se izborite sa GLJIVICAMA!

Čas nam je vruće, čas nam je hladno, pada kiša, sija sunce, ne znamo kako da se obučemo za predstojeći dan, a kamoli obujemo. Noga nam se skuva, smrzne, mokra je… Ukoliko ste veći deo dana u zatvorenoj obući, to kad-tad dođe na naplatu – pojave se novi stanari koje je jako teško oterati: gljivice. Mnogi ljudi ih ignorišu misleći da će otići same od sebe, ako povedu više računa o higijeni, međutim to zaista nije moguće. Ukoliko se ne tretiraju efikasnim preparatom i svakodnevnom higijenom, napraviće veću infekciju koja se širi. Uvek imajte kod sebe preparat protiv gljivica i čim primetite simptome počnite i sa saniranjem istih.

Najbolje bi bilo da imate i najefikasniju kremu za tu vrstu problema – Funga Pure. Zašto je najbolja?

Kliničkim ispitivanjem ova krema je efikasna već od prvog nanošenja,a nakon potpunog eliminisanja gljivica,ukoliko se održava normalna higijena teško se vraćaju.

Fungapure

Fuga Pure efikasno uklanja gljivične infekcije, eliminše svrab, cepanje i iritaciju kože stopala. Takođe eliminiše i loš miris, odlično deluje na atletsko stopalo, zaceljuje rane i pukotine i uklanja lišajeve.

Zaboravite zauvek na gljivice, ekceme i dermatitis!

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

ČISTI DISAJNE PUTEVE, UBRZAVA METABOLIZAM, ODLIČAN JE ZA BUBREGE: Čaj od ove biljke je čisto zlato!

Read Next

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. APRIL: Izuzetno povoljan dan za sve znakove!