NAJPOZNATIJI RUSKI ASTROLOG PAVEL GLOBA TVRDI DA ĆE OVA 3 ZNAKA PROCVETATI U SEPTEMBRU: Čekaju ih neverovatne promene

Jedan od najpoznatijih ruskih astrologa Pavel Globa otkrio je kojim horoskopskim znacima se u septembru smeši velika sreća, uspeh i procvat u svim segmentima života. Kako njegove prognoze važe za izuzetno precizne, pogledajte da li ste baš vi među privilegovanim pripadnicima Zodijaka.

Globa tvrdi da če ova tri znaka doživeti promene u septembru 2022. godine i to ne bilo kakve, već one najpozitivnije!

Pavel Globa

STRELAC

Ovog meseca Strelčevi će rešiti nedefinisane odnose, a status veze ćete formalizovati upravo vi! Zato morate da budete vrlo pažljivi i sigurna da vam partner odgovara u svemu. U septembu ćete moći i da realizujete želje o kojima dugo razmišljate.Mnogobrojne mogućnosti su vam na raspolaganju! Većina stvari će se odvijati lagano i spontano. Samo je bitno da preuzmete stvari u svoje ruke i budete izuzetno odlučni.

ŠKORPIJA

Već u prvoj polovini meseca stižu srećne okolnosti za vas, a lepa energija će ovaj horoskopski znak pratiti u nastavku. Na profesionalnom planu očekujte veoma ozbiljne promene. Možete se susresti i za padovima, usled nepromišljenih i ishitrenih poteza. Zato, sada je najvažnije da ovaj horoskopski znak sluša razum, ne emocije i srce.

uspeh, uspešni ljudi

Početkom septembra ne bi trebalo da planirate nove projkte, već da obratite pažnju na nedovršene poslove. Uz to, očekuju vas i profitabilni sastanci sa nekim poznanicima.

JARAC

Ruski astrolog Globa posebno je istakao da će Jarčevimati možda i najviše uspeha u septembru 2022. godina! Naglaša da uspeh dolazi onima koji su bili uporni, odgovorni i predano su radili.Očekuje ih i napredk u karijeri, kao i povećanje finansija. Takođe, i na ličnom planu će moći da ostvare sve što požele.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

SANJA MARINKOVIĆ U 5. DECENIJI IZGLEDA KAO AVION: Priznala je koje estetske intervencije je radila, a evo kako se hrani

Read Next

Šta je inicijativa “Otvoreni Balkan” donela Srbiji, Albaniji i Severnoj Makedoniji