NAJPOPULARNIJA VERZIJA BOBA OVE SEZONE: Izgledajte šik u svakoj prilici sa zaista malo truda! (FOTO, VIDEO)

Upravo zato je to najpopularnija frizura tokom poslednjih pet godina, a svetski frizeri su se već složili da je bob ponovo ‘it’ frizura jeseni. Naravno, bob dolazi u raznim oblicima i dužinama ali, ako tražite nešto zanimljivije za jesen, dva najpopularnija oblika, krop bob iz 90-ih i francuski bob, prošli su modernu promenu i spojili se u takozvani ‘tucked’ bob.

Ako biste voleli da isprobate ‘tucked’ bob ove jeseni, od svog frizera tražite da vam ošiša bob do dužine čeljusti s nežnim slojevima samo na vrhovima kose kako biste stvorili utisak mekšeg izgleda. Ako ste do sada nosili šiške koje su vam tokom leta izrasle , nemojte brinuti. Duge šiške dodatno će omekšati ošišani bob i dati mu moderan izgled. Ako spojite ovaj bob s zavesa šiškama one će vam lepo uokviriti lice, ali će biti i dovoljno dugačke da ih možete staviti iza ušiju ako vam zasmetaju.

Što se tiče oblikovanja, zadnju stranu kose možete ostaviti da se prirodno osuši kako bi do izražaja došla vaša tekstura kose, a prednje delove osušite fenomi četkom, fenirajući kosu od lica, kako biste stvorili volumen i dodatnu teksturu. Upravo takvu minimalnu rutinu održavanja obožavamo. Ipak, ako poželite da izgledate malo elegantnije, šiške isfenirajte unazad, a ostatak kose isfenirajte s vrhovima usmerenima prema licu. Različitost slojeva oko lica puno je laskavija od jednoličnog boba i ostavlja mnogo lepši utisak , kako god da odlučite da ga nosite.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Novi model fiskalizacije – mnogo pitanja privrednika

Read Next

KADA VAM ŽIVOTA DA LIMUN, NAPRAVITE LIMUNADU: Kad stvari postanu teške, možete da uradite samo JEDNU od ove tri stvari!